Open search

  Älykkään kunnossapidon ja prosessinohjauksen ratkaisut

  Ota yhteyttä

  Suunnittelemattomat katkokset sekä vanheneva IT-infra ja teknologia ovat vakavin haaste 90 %:lle prosessi- ja tuotantoteollisuuden yrityksistä. Älykäs kunnossapito ja prosessinohjaus sujuvoittavat tuotantojärjestelmien, automaatioratkaisuiden sekä niiden ohjaamien laitteiden seuraamista ja hallintaa.  

  Insta tarjoaa asiakkaidensa tarpeisiin suunnitellun, jatkuvasti kehittyvän kokonaisuuden ohjelmistoja, järjestelmiä ja tuotteita, jotka tukevat asiakasta tehtaan tuottavuuden ja muiden avaintekijöiden seurannassa ja ylläpidossa. Ratkaisumme auttavat keräämään, yhdistämään ja analysoimaan tietoa, jolloin ylläpitoon liittyvien kustannusten ennakointi ja optimointi helpottuu. Ne toimivat myös kunnossapitopalveluiden kommunikaatio- ja dokumentaatiotyökaluina. 

  Insta Effect™ – tehdas toimimaan täydellä tuottavuudella

  Insta Effect™ on nykyaikainen, asiakaskohtaisesti muokattava sähköautomaation Asset Management -palvelukonsepti, joka perustuu digitalisaation, analytiikan ja elinkaaren hallinnan tarjoamiin mahdollisuuksiin. Sen mahdollistamat älykkäät ylläpito-, seuranta- ja raportointiratkaisut parantavat tuotantolinjan ja tehtaan tuotantokykyä jopa 15 % ja tuovat merkittävät säästöt energiankulutukseen. Samalla riskit työtapaturmiin, ympäristö- ja omaisuusvahinkoihin sekä hallitsemattomiin tuotantokatkoihin vähentyvät.   

  Prosessi käynnistetään nykytarpeen selvityksellä. Hyödynnämme tekoälyä ja analytiikkaa prosessien ja säätöjen optimoinnissa. Palvelutarjontaan kuuluu myös säätöjen kyvykkyyden koneoppiva valvonta sekä elinkaarenhallintapalvelu. Tekoälyosaamisemme mahdollistaa prosessin digitaalisen kaksosen rakentamisen asiakkaidemme tarpeiden mukaan. 

  InstaWahti  – ohjelmistoperhe tuotantolaitosten haastaviin tarpeisiin

  InstaWahti on monipuolinen, pilvipohjainen ohjelmistoperhe. Sen prosessiraportointiin, hälytyksiin, huoltoon ja ylläpitoon sekä energian- ja omaisuudenhallintaan kehitetyt ohjelmistotuotteet vastaavat tuotantolaitosten haastaviin tarpeisiin. InstaWahdin avulla asiakkaan tuotteen laadunvalvonta ja jäljitettävyys paranee, kunnossapitotarpeiden ennakointi tehostuu ja viranomaisraportointi helpottuu.   

  Ohjelmistot muun muassa keräävät ja jalostavat prosessidataa sekä sujuvoittavat tuotantojärjestelmien tehokkuuden hallintaa. Ne keventävät asiakkaiden raportointitaakkaa ja optimoivat kohteen energian- ja kemikaalien kulutuksen. Työnteko kentällä helpottuu, kun kunnossapitojärjestelmän huoltotiedot voidaan lukea mobiilisti suoraan asennuspaikalla. Jatkohälytyksen varmennus- ja lähetystoiminnot välittävät järjestelmään tulleet hälytykset suoraan asiasta vastaaville henkilöille heidän valitsemillaan tavoilla.  

   

  Lataa InstaWahti-esitteemme

  iA-Support – huoletonta elinkaarenhallintaa ylläpitosopimusasiakkaille  

  Pilvipohjainen iA-Support on ylläpitosopimusasiakkaidemme tarpeisiin kehitetty automaatiojärjestelmien dokumentaatio- ja elinkaarenhallintapalvelu. Palvelun kautta asiakkaat voivat tutkia järjestelmäänsä liittyvää dokumentaatiota, päivittää ohjelmistojaan, välittää Installe työtilauksia ja seurata käynnissä olevien tehtävien ja projektien etenemistä.  

  Helppokäyttöinen, selainpohjainen palvelu tallentaa huolto- ja ylläpitosuunnitelmat, tiedot tehdyistä ylläpitotöistä sekä varaosalistat. iA-Support voidaan laajentaa kattamaan kaiken ylläpidon ja elinkaaren hallinnan kannalta tarpeellisen ajantasaisen dokumentaation. Näin ohjelmistot, sähkö-, instrumentointi- ja automaatiodokumentit, huoltosuunnitelmat sekä muut dokumentit pysyvät tallessa Instan turvallisella palvelimella. 

  Teollisuuden kyberturva – turvallinen digitalisaatio

  Moderni teollisuusautomaatiojärjestelmä sisältää monen tyyppisiä automaatioprotokollia, yhteysratkaisuita ja tarpeita liittyä tehdasverkon ulkopuoliseen maailmaan. Lisäksi laitteiden kirjo on suuri ja niiden tarpeet on tunnettava. Teollisuuden kyberturva suojaa automaatiojärjestelmän laitteet ja verkot niiden erityispiirteet huomioiden tehokkaasti ja riskiin suhteutettuna. Osaamme mitoittaa kyberturvan kunkin organisaation ja teknologian tarpeisiin, jolloin saadaan aikaiseksi myös kustannustehokkain ratkaisu.

  Kaikessa tekemisessämme otamme huomioon kyberturvallisuuteen liittyvät seikat ja toimimme yhteistyössä muiden johtavien turvallisuuteen erikoistuneiden organisaatioiden kanssa. Seuraamme jatkuvasti alan trendejä ja reagoimme niihin. Koulutamme ja autamme asiakkaitamme löytämään heille sopivimmat tietoturvalliset käytännöt, ratkaisut ja palvelut.

  iNetti – reaaliaikaista seurantaa sopimushuoltoihin 

  iNetti on sähkönjakelun asiakkaillemme tarkoitettu laitekannan ylläpitojärjestelmä, joka ilmoittaa kunnossapitotarpeista etukäteen. Ohjelmistoa on helppo käyttää sekä työpöytänäkymässä että mobiililaitteilla. Sen avulla voi seurata sopimushuoltoja reaaliaikaisesti sekä tallettaa myöhempää tarkastelua varten laitekohtaisen huoltodokumentaation, kuten huoltopöytäkirjat, piirustukset ja ohjelmistot.  

  Monipuolisen hakutoiminnon avulla laitteita voi etsiä muun muassa laitetyypin, sijainnin tai toimenpiteen perusteella. Laitekohtainen loki helpottaa asiakkaan ja kunnossapidon välistä viestintää. Ylläpitäjän pääsyllä asiakkaan laitekantaan taataan nopean varaosan tai korvaavan laitteen löytyminen vikatilanteessa. 

  Seuraa sähköautomaation kuulumisia

  Tilaa digitaalisten järjestelmien ja teollisuusautomaation huippuosaamisen uusimmat kuulumiset sähköpostiisi!

  Tilaa uutiskirjeemme

  Ota yhteyttä:

  Jyri Stenberg

  LinkedIn

  Mika Riikonen

  LinkedIn

  Rauno Mäkelä

  LinkedIn

  Arttu Hanhela

  LinkedIn

  Janne Niiranen

  LinkedIn

  Jätä yhteydenottopyyntö