• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Automaatio ja sähköistys

Olemme kokenut automaation ja sähköistyksen palveluiden markkinajohtaja ja asiakkaidemme luotettu elinkaarikumppani. Autamme asiakkaitamme kehittämään toimintansa tuloksellisuutta globaalissa kilpailussa ja vaativissa olosuhteissa. Vahvistamme asiakkaidemme tuottavuutta ja prosessien toimintavarmuutta tarjoamalla edistyksellistä palvelua automaatioinvestoinnin koko elinkaarelle – esisuunnittelusta kunnossapitoon ja modernisointeihin sekä kokonaistoimituksina että erillispalveluina.

Turvallista ja toimintavarmaa sähköistystä

Tunnista prosessisi kriittiset pisteet ja turvaa laitoksesi sähköistys muuttuvassa toimintaympäristössä

Lataa  E-kirja

Sähköautomaatiopalveluiden johtava erikoisosaaja

Prosessiautomaation ja sähköistyksen kokonaistoimittajana tarjoamme kattavan osaamisemme sekä asiakkaidemme kannalta soveltuvimman, laitteistoriippumattoman automaatioteknologian. Tunnemme ja ymmärrämme asiakkaidemme tuotantoprosessit. Erityisen vahvaa kokemuksemme on prosessiteollisuuden, energiantuotannon ja -jakelun, vesihuoltoautomaation, meri-, metsä- ja elintarviketeollisuuden sekä teattereiden näyttämötekniikan parissa.

Vahvuuksiamme ovat osaava henkilöstö, luotettavuus ja joustavuus. Hallitsemme sekä pienet osaprojektit että laajat investointihankkeet notkeasti ja sopivilla resursseilla.

Palveluidemme ja ratkaisujemme korkea laatu on olennainen osa asiakaslupaustamme. Laadunhallintajärjestelmämme on ISO 9001 -standardin mukainen ja sertifioitu. Laadukkaan toiminnan periaatteet on nivottu jokapäiväisiin prosesseihimme.

Ajankohtaista

Referenssit

Seuraa sähköautomaation kuulumisia

Tilaa digitaalisten järjestelmien ja teollisuusautomaation huippuosaamisen uusimmat kuulumiset sähköpostiisi!

Tilaa uutiskirjeemme