Open search

  Automaatio ja sähköistys

  Olemme kokenut automaation ja sähköistyksen palveluiden markkinajohtaja ja asiakkaidemme luotettu elinkaarikumppani. Autamme asiakkaitamme kehittämään toimintansa tuloksellisuutta globaalissa kilpailussa ja vaativissa olosuhteissa. Vahvistamme asiakkaidemme tuottavuutta ja prosessien toimintavarmuutta tarjoamalla edistyksellistä palvelua automaatioinvestoinnin koko elinkaarelle – esisuunnittelusta kunnossapitoon ja modernisointeihin sekä kokonaistoimituksina että erillispalveluina.

  Toimintavarmaa automaatiota ja digitalisaatiota kone- ja laitevalmistukseen

  Tutustu e-kirjaamme ja saavuta laadukkaat ja luotettavat kone- ja laitevalmistuksen ratkaisut.

  Lataa  E-kirja

  Sähköautomaatiopalveluiden johtava erikoisosaaja

  Prosessiautomaation ja sähköistyksen kokonaistoimittajana tarjoamme kattavan osaamisemme sekä asiakkaidemme kannalta soveltuvimman, laitteistoriippumattoman automaatioteknologian. Tunnemme ja ymmärrämme asiakkaidemme tuotantoprosessit. Erityisen vahvaa kokemuksemme on prosessiteollisuuden, energiantuotannon ja -jakelun, vesihuoltoautomaation, meri-, metsä- ja elintarviketeollisuuden sekä teattereiden näyttämötekniikan parissa.

  Vahvuuksiamme ovat osaava henkilöstö, luotettavuus ja joustavuus. Hallitsemme sekä pienet osaprojektit että laajat investointihankkeet notkeasti ja sopivilla resursseilla.

  Palveluidemme ja ratkaisujemme korkea laatu on olennainen osa asiakaslupaustamme. Laadunhallintajärjestelmämme on ISO 9001 -standardin mukainen ja sertifioitu. Laadukkaan toiminnan periaatteet on nivottu jokapäiväisiin prosesseihimme.

  Referenssit

  Seuraa sähköautomaation kuulumisia

  Tilaa digitaalisten järjestelmien ja teollisuusautomaation huippuosaamisen uusimmat kuulumiset sähköpostiisi!

  Tilaa uutiskirjeemme