15.5.2018

Insta Response™ -tuoteperhe osaksi Nokian Advanced Command Center -ratkaisua

Insta DefSec Oy ja Nokia ovat sopineet turvallisuussektorille suunnatun Insta Response™ -tuoteperheen liittämisestä Nokian uuden Advanced Command Center -ratkaisun osaksi. Insta Response täydentää Nokian ratkaisua hätäilmoitusten vastaanottamisessa, tehtävien hallinnassa ja tehtävien välittämisessä, sekä parantamalla eri pelastusviranomaisten välistä yhteistyötä. Nokian johtava verkko-osaaminen ja maailmanlaajuinen tunnettuus luo Insta DefSecille erinomaisen mahdollisuuden Insta Response -liiketoiminnan kansainvälistymiseen. Nokia ja Insta DefSec ovat aikaisemmin jo pitkään tehneet yhteistyötä tietoturva-alueella.

Insta Response on esillä Berliinin Critical Communications World -konferenssissa 15.–17. toukokuuta sekä Nokian että suomalaisten viranomaisten kanssa.

Suomen vahvaan viranomaisyhteistyöhön pohjautuva ja maanlaajuisesti organisoitu hätäkeskustoimintamalli on maailmalla hyvin tunnettu ja arvostettu. Paikallisten hätäkeskusten ja eri viranomaisten välisen yhteistyön vahvistaminen onkin globaalisti tällä hetkellä toimialan kehityksen suunta. Insta Responsen keskeiset konseptit, virtuaalinen hälytyskeskus ja yhteinen tilannekuva herättävät siksi erityistä kiinnostusta alan markkinassa.

Insta DefSec Oy on suomalaiseen perheyritykseen, Insta Groupiin kuuluva turvallisuuden ja toimintavarmuuden korkeateknologiayritys. Olemme riippumaton ja kokenut yhteiskunnan turvallisuuden varmistaja. Osaamisemme ydintä ovat puolustusteknologiat, hätäkeskusratkaisut, kyberturvallisuus ja kehittynyt analytiikka.

Lisätietoja: Hätä- ja hälytyskeskusratkaisut

Marko Savolainen, Liiketoimintajohtaja, Insta Response, Insta DefSec Oy, +358 50 304 0512

Nokian tiedote Advanced Command Center -ratkaisusta