21.3.2017

Helpotusta sähkö- ja automaatiokeskusten vienti- ja tullimuodollisuuksiin Instan EAC-sertifikaatin myötä

Insta Automationin sähkö- ja automaatiokeskuksille myönnetty virallinen EAC-sertifikaatti takaa keskusten määräystenmukaisuuden Tulliliiton alueella. Käytännössä myönnetty sertifikaatti muun muassa helpottaa keskusten tullimuodollisuuksia silloin, kun keskuksia toimitetaan Venäjän, Kazakstanin, Valko-Venäjän, Armenian ja Kirgisian alueille.

– EAC-sertifikaatti on virallinen osoitus siitä, että Instan keskukset täyttävät Euraasian Tulliliiton tekniset määräykset (TR CU, ”Technical Requirements of the Customs Union). Kaikkien EAC-leimattujen keskustemme mukana toimitetaan EAC-sertifikaatti ja tekninen passi, jotka takaavat sujuvat toimitukset Tulliliiton maihin, Insta Automationin myynti-insinööri Petri Rantanen kertoo.

Insta Automationin EAC-sertifikaattiin liittyvät tiedot löytyvät nyt myös Tulliliiton sähköisestä tietokannasta, jolloin ne ovat helposti käytettävissä milloin tahansa tullaukseen liittyvissä asioissa.

Jos kaipaat lisätietoja EAC-sertifikaatista ja Insta Automationin keskusvalmistuksesta, ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme:

Petri Rantanen
Myynti-insinööri
Insta Automation
puh. +358 50 317 0671