2.9.2014

Insta Innovation ja Countsec Oy perustivat Insta Trust Oy:n

Insta Innovation Oy:n ja Countsec Oy:n omistama yhteisyritys Insta Trust Oy aloitti toimintansa 1.9.2014. Countsecin turvallisuus- ja koulutuspalveluliiketoiminta ja siihen kuuluneet tuotteet siirrettiin Insta Trust Oy:hyn. Insta Trustin toimitusjohtajana toimii Jari Väinölä ja projektipäällikkönä Marko Väinölä.

Insta Innovation lisää yhteiskunnan kilpailukykyä ja turvallisuutta virtuaaliteknologioiden ja innovatiivisten palvelujen avulla. Insta Trustin verkkosovelluksiin perustuvat kriisijohtamisen harjoittelusimulaatiotyökalu TraSim, kriisijohtamista ja -viestintää tukeva työkalu SitMan sekä turvallisuuspoikkeamien hallinnan ja raportoinnin työkalu HSE(Q) ovat helppokäyttöisiä, oivaltavia ja innovatiivisia. Ne vahvistavat Instan palvelutarjontaa erinomaisella tavalla ja nostavat Instan asiakkaiden osaamista sekä toiminta- ja reagointikykyä uudelle tasolle.

”Insta Trustin palvelut täydentävät hyvin Insta Innovationin Skills-palveluja. Countsec Oy:n tarjoamat palvelut kehittävät yritysten jatkuvuudenhallintaa ja hyödyttävät todistetusti asiakkaiden liiketoimintaa. Lisäksi Jarin ja Markon käsitykset liiketoiminnan kehittämisestä ja edelläkävijäroolista vastasivat hyvin paljon Instan vastaavia, joten löysimme nopeasti synergiat ja oikean yhteistyömallin”, toteaa Insta Innovationin toimialajohtaja Esa Einola.

”Countsec olisi voinut jatkaa tuotteisiin pohjautuvaa liiketoimintaa myös omana yhtiönä. Halusimme kuitenkin yhdistää voimavarat suuremman perheyhtiön kanssa, jonka kanssa jaamme yhteisen arvomaailman. Yhteisyritys tarjoaa mahdollisuuden nopeaan kasvuun ja entistäkin dynaamisempaan tuotekehitykseen. Osana Insta-konsernia uskomme saavuttavamme vielä paremman asiakastyytyväisyyden, koska Instan Skills-palvelut täydentävät hyvin jo kehittämiämme ratkaisuja”, sanoo Countsecin toimitusjohtaja Jari Väinölä.

”Perustimme Insta Innovationin 2013 alussa ideoimaan ja kehittämään Insta-konsernille uusia kasvuliiketoimintoja. Insta Trustin perustaminen tukee erinomaisesti määrätietoista kasvustrategiaamme, jossa yritysjärjestelyt ovat aiempaa keskeisemmässä roolissa.”, sanoo Insta Groupin toimitusjohtaja Pertti Huusko.

Lisätietoja antavat:
Toimialajohtaja Esa Einola, Insta Innovation Oy, puh. 040 7723 007
Toimitusjohtaja Jari Väinölä, Countsec Oy, puh 050 4234 163