• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Liiketoiminta-alueet ja yhtiöt

Insta-konserniin kuuluu neljä liiketoiminta-aluetta: teollisuus, puolustus, ohjelmistokonsultointi ja kaikkia yhdistää vahva ja monipuolinen kyberturvallisuusosaamisemme.

Insta

TEOLLISUUS

Automaation, sähköistyksen ja turvallisen digitalisaation suunnannäyttäjä.

Ainutlaatuiset ratkaisumme auttavat asiakkaitamme Suomessa ja maailmalla vahvistamaan kilpailukykyään tuottavuutta, turvallisuutta ja toimintavarmuutta parantamalla. Osaamisessamme yhdistyy syvällinen tietotaito ja asiakasymmärrys uusimpaan teollisen digitalisaation, analytiikan ja koneoppimisen tuntemukseen.

 

PUOLUSTUS

Verkottuneiden puolustusratkaisujen edelläkävijä.

Tuotamme asiakkaillemme ylivoimaista suorituskykyä johtamisen ja turvallisen tiedonvälityksen ratkaisujen sekä avioniikan elinkaaripalveluiden avulla. Olemme toimineet puolustusmarkkinassa jo yli 50 vuoden ajan. Teknologinen tietotaitomme ja NATO-yhteensopivat tuotteemme ja palvelumme kiihdyttävät kansainvälistymistämme.

 

KYBERTURVALLISUUS

Suomen luotettavin ja kansainvälistyvä kyberturvapalveluiden toimittaja.

Tarjoamme laaja-alaisesti kyberturvaratkaisuja konsultoinnista kyberhyökkäysten torjuntaan ja verkkoturvasta henkilöiden ja laitteiden turvalliseen digitaaliseen identiteettiin. Palveluihimme, tuotteisiimme ja kattavaan kansainväliseen kumppaniverkostoomme luottavat suuryritykset ja julkisen sektorin organisaatiot niin kotimaassa kuin maailmalla.

OHJELMISTOKEHITYS

Asiantuntevia, ketteriä ja monipuolisia ohjelmistokonsultointipalveluita.

Vahva osaamisemme auttaa asiakkaitamme uudistumaan, kehittymään ja luomaan ainutlaatuista asiakaskokemusta yhä verkottuneemmassa maailmassa. Erottaudumme tietotaidolla, jossa korostuu vahva teollisen ympäristön ymmärrys, tietoturva ja kokemus kriittisten järjestelmien toteutuksesta.

 

Konserniin kuuluu kolme toimialayhtiötä:

  • Sähköautomaation ratkaisutoimittaja ja elinkaarikumppani Insta Automation Oy
  • Kyberturvallisuuden ja turvallisen digitalisaation erikoisosaaja Insta Advance Oy
  • Avioniikan, miehittämättömän ilmailun ja korkeateknologian asiantuntija Insta ILS Oy

Ajankohtaista