• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Innovatiiviselle VPN-salainratkaisulle myönnetty patentti

Salainlaiteteknologian jatkuva kehitys ja innovaatiot ovat avainasemassa tietoturvan parantamisessa yhä monimutkaistuvassa digitaalisessa maailmassa. Turvakriittisten organisaatioiden tietoliikenteen vahvaan suojaamiseen tarkoitettuun Insta SafeLink -VPN-ratkaisuun kehitetylle laitteistopohjaisen salauksen toiminnallisuudelle on myönnetty patentti. Patentin on myöntänyt Euroopan patenttivirasto (EPO), ja se on voimassa useissa Euroopan maissa.

Patentointi on osoitus pitkäjänteisestä tuotekehityksestä ja teknologisesta huippuosaamisesta. Toiminnallisuus mahdollistaa käyttäjälle nopean salaamisen isoissakin korkean turvaluokan tietoverkoissa. Se parantaa puna-musta-erotellun laitteistopohjaisen salauksen turvallisuutta ja suorituskykyä ja on hyödyksi vaativissa ympäristöissä toimiville asiakkaillemme.  

– Patentoitu keksintö liittyy käynnissä olevaan SafeLink-tuoteperheen turvaluokan II (SALAINEN) salaimen tuotekehitykseemme. Tuotekehitys on Instan kyberliiketoiminnalle tärkeä tapa parantaa tarjontaamme entisestään ja vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin, ja siihen panostetaan myös jatkossa, sanoo Instan Mika Joutsenvirta, Director, Network Security. 

Insta SafeLink on Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen turvaluokkaan III asti hyväksymä VPN-ratkaisu (Virtual Private Network) turvakriittisten organisaatioiden yksiköiden ja toimipisteiden välisen tietoliikenteen vahvaan suojaamiseen. Tuoteperhe on jatkossa täydentymässä turvaluokan II (TL II) salaimella. Ratkaisua käyttävät esimerkiksi puolustushallinto ja muut viranomaiset sekä yritykset, joilla on turvakriittisiä tietoliikenneyhteyksiä. Jatkuvasti kehittyvään SafeLink-tuoteperheeseen kuuluvat Insta SafeLink sekä tänä vuonna julkistettu Insta SafeLink Lite.

Kerromme mielellämme lisää:

Ota yhteyttä