Open search

  Valmetin ja Intopalo Digitalin kyberturvallisuusasiantuntijat kehittivät turvalliseksi sertifioidun tuotekehitysprosessin

  ISASecure ja exida ovat sertifioineet Valmet DNA -automaatiojärjestelmien tuotekehityksen menetelmät IEC 62443-4-1 ja ISASecure SDLA -kyberturvallisuussertifikaateilla. Standardi on teollisuuden tärkein tuotekehitystä koskeva kyberturvallisuusstandardi. Sertifikaatti todistaa, että Valmetin tuotekehitysmenetelmä täyttää kaikki standardin 47 vaatimusta 8 eri alueella turvallisen tuotekehityksen, monitasoisen tietoturvatestauksen, ohjelmistojen julkaisun ja kyberturvallisuuden ylläpidon osalta.

  This story also available in English

  Instan älykkääseen teollisuuteen keskittyvän tytäryhtiön Intopalo Digitalin kyberturva-asiantutijat olivat mukana yhdessä Valmetin asiantuntijoiden kanssa kehittämässä sertifioitua tuotekehitysmenetelmää, sen työkaluja ja koulutuksia, sekä soveltamassa tietoturvamenetelmiä Valmetin tuotteisiin. Moderni menetelmä perustuu DevOps-ajatteluun, laajaan helpottavien työkalujen käyttöön ja verkkokoulutuksiin.

  Sertifikaatin saanut Valmet on parhaillaan Teknologia 19 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa esittelemässä uusimpia automaation teknologioita. Valmetin messuosastolla 6e50 voi kuulla lisää myös Valmetin kyberturvallisuustarjonnasta. Samalla kannattaa poiketa myös Instan messuosastolla 6b81 keskustelemassa teollisuuden digitalisaatiosta Intopalo Digitalin tekoälynasiantuntijoiden kanssa.

  Valmetille myönnetty sertifikaatti löytyy täältä:

  Katso sertifikaatti

   

  Lisätietoja:

  Henry Haverinen

  LinkedIn