12.2.2015

97 prosenttia asiakkaista suosittelisi Insta Automationia

Henkilöstömme kohtaa työssään päivittäin tyytyväisiä asiakkaita. Kokonaiskuvan saamiseksi seuraamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvan seurantatutkimuksen avulla. Asiakastyytyväisyystutkimuksen tarkoituksena on kartoittaa jatkuvien asiakkuuksien ja yksittäisten projektien asiakastyytyväisyyttä, sekä selvittää, mitä voisimme vielä parantaa.

– Eniten lämmittää se, että 97 % asiakkaistamme olisi valmis suosittelemaan Insta Automationia kollegoilleen, ja näistä 6 % on jo suositellut, iloitsee Insta Automationin toimitusjohtaja Timo Lehtinen.
– Tästä tuloksesta täytyy olla erittäin iloinen ja ylpeä, mutta ylpistyä ei saa. Haluamme edelleen ansaita asiakkaan luottamuksen joka päivä, joka viikko ja joka kuukausi.

Insta Automationin ytimessä: pidämme lupauksemme

Yksi Instan arvoista on lupausten pitäminen. Tutkimuksen mukaan arvo toteutuu hyvin arjen toiminnassa: Insta Automation sai lupausten pitämisestä arvosanaksi 4,4 pistettä 5:stä.

– Palveluyrityksenä olemme sitä mieltä, että lupausten pitäminen on keskeinen palvelukokemuksen mahdollistaja asiakkaalle, Lehtinen toteaa.
– Siinä onnistuminen on meille ensiarvoisen tärkeää.

Insta Automation sai yhtä hyvät pisteet myös henkilöstön palvelualttiudesta kysyttäessä. Joustavuus, henkilöstön ammattitaito ja toiminnan huolellisuus keräsivät 4,3 pistettä 5:stä.

Jatkuvaa kehittymistä

Tutkimus hyödyttää Insta Automationia nostamalla esiin myös kehitysaiheita.

– Asiakkaan ajan tasalla pitäminen on asia, jota haluamme parantaa, ja olemme parantaneetkin. Asiakkaamme ovat tavattoman erilaisia, projektit ja toimitettavat palvelut samoin, ja sitä myöten myös asiakkaiden tarve raportointiin vaihtelee. Sama malli ei sovi kaikille. Pyrimme olemaan joustavia ja räätälöimään asiakkaan ajan tasalla pitämistä kulloisenkin tarpeen mukaan, kertoo Lehtinen.

Insta Automationin asiakastyytyväisyyden seurantatutkimuksen käytännön toteutuksesta vastaa Innolink Research Oy. 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Timo Lehtinen, puh. 040 779 9414