15.6.2016

UL508A-sertifioidut automaatiokeskuskokoonpanot säästävät asiakkaan aikaa ja rahaa

Pohjois-Amerikan markkinoilla automaatiokeskusten standardin mukaiset toteutukset ja tästä standardinmukaisuudesta kertovat merkinnät ovat merkittävä tekijä käyttöönoton nopeuttamisessa ja varmistamisessa. Yksi tällaisista standardeista on keskuskokoonpanoissa käytettävä UL508A.

Mikä on UL508A-sertifikaatti?

UL508A on UL:n (Underwriters Laboratories) myöntämä sertifikaatti, jonka mukaan valmistettavat automaatiokeskukset täyttävät Yhdysvalloissa ja Kanadassa käytössä olevat sähköturvallisuusstandardit kaikilta osin. Paikallinen tarkastaja voi UL508A-leiman nähdessään olla varma, että keskuksen voi hyväksyä käyttöön.

Ilman sertifikaattia valmistetun keskuksen ostaja ja käyttäjä joutuvat toimittamaan suuren määrän tietoa keskuksen rakenteesta ja toiminnasta tarkastajalle ja hakemaan hyväksynnän keskuskokoonpanolle erikseen. Prosessi maksaa aikaa ja rahaa: yksittäisen keskuksen hyväksyttäminen voi maksaa tuhansia euroja.

Insta Automationin keskusvalmistus on sertifioitu UL508A:n sekä kanadalaisen vastaavan keskustandardin CSA22.2 No 14-13:n mukaan. Keskusten ostaja voi näin ollen luottaa toimittamiemme keskusten täyttävän kaikki tarvittavat määräykset.

Insta Automation – apunasi Pohjois-Amerikan standardeissa

Insta Automationin asiantuntijat voivat avustaa standardien täyttämisessä, kun toimitetaan sähkö- ja automaatiokeskuksia sisältäviä järjestelmiä Pohjois-Amerikan markkina-alueelle. Pidämme huolen siitä, että keskukset ovat vaadittujen paikallisten standardien ja asetusten mukaisia.

Valmistamme keskukset standardin mukaisesti ja mikäli paikalliset vaatimukset eivät ole tuttuja, autamme asiakkaitamme myös tekemään keskuksiin tarvittavat muutokset, jotta nämä ovat yhdenmukaisia standardin vaatimusten kanssa.

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää Pohjois-Amerikan markkinoille toimittamisesta.

Insta Automationin keskusvalmistus on yksi Suomen johtavista automaatiokeskusten valmistajista. Valmistamme vuosittain noin 5000 asiakasräätälöityä keskusta laajalle asiakaskunnalle eri teollisuuden alojen tarpeisiin.

Lisätietoja UL-standardeista Underwriters Laboratories:n sivuilta.

Kysy lisää UL-keskusvalmistuksesta:
Petri Rantanen
Myynti-insinööri
Valmistus, Tampere