Open search

  Uusia tuulia iA-Support-pilvipalvelussa

  iA-Support-pilvipalvelu tarjoaa helppoa ja älykästä ylläpitotoimintaa asiakkaillemme. Palveluun on lisätty entistä paremmat ja kattavammat älykkään kunnossapidon ja elinkaarenhallinnan palvelut.

  Työpyyntöjen tekeminen ja työvaiheiden seuranta tapahtuvat sujuvammassa vuorovaikutuksessa asiakkaan ja Instan välillä. Työpyyntöjen seuranta ns. tiketöintijärjestelmänä on helppoa ja niiden tilan näkee yhdellä silmäyksellä paikka- ja laiteriippumattomasti. Kaikista tapahtumista tallentuu tehtäväkohtainen historia, jolloin tehtäviin on helppo palata tarvittaessa. 

  Älykkään kunnossapidon ja elinkaaripalvelun laitteiden, huoltojen ja tehtävien hallintaa on kehitetty vastaamaan kokonaisvaltaista ja ennakoivaa huoltoa sekä käytönaikaisten huolto- ja korvausinvestointitarpeiden suunnittelua. Uudistuksen myötä saavutetaan entistä parempi käyttäjälähtöinen käyttäjäkokemus. iA-Support-palvelusta saa helposti lyhyen ja pitkän tähtäimen tilannekuvan koko toiminnasta aina yksittäiseen laitteeseen, työtehtävään tai huoltotapahtumaan saakka. Älykkäät käyttäjäkohtaiset näkymät ja helpot hakutoiminnot auttavat jäsentämään suuren datamassan nopeasti. 

  iA-Support-palvelussa yhdistyy kokonaisvaltaisesti elinkaaren ja ylläpidon hallinnan eri vaiheet. Yhden palvelun kautta asiakkaat voivat hallita laitoksen kunnossa- ja käynnissäpitoa, dokumentaatiota, päivittää ohjelmistojaan, hallita varaosia, välittää Installe työtilauksia ja seurata käynnissä olevien tehtävien ja toimitusten etenemistä.

   

   

   

  Lisätietoja

  Janne Niiranen

  LinkedIn