Open search

  Uuden sukupolven kvanttiturvallinen VPN-salausratkaisu suojaa kriittiset tiedot

  Uuden sukupolven Insta SafeLinkTM on julkaistu. Tuotekehityksen myötä uudessa versiossa on keskitytty erityisesti fyysisen turvallisuuden parantamiseen.

  Insta SafeLinkTM on VPN-salausratkaisu turvakriittisten organisaatioiden yksiköiden ja toimipisteiden välisen tietoliikenteen vahvaan suojaamiseen. Salaustuotteiden tietoturvahyväksynnästä Suomessa vastaava Kyberturvallisuuskeskus (NCSA-FI) on myöntänyt Insta SafeLinkTM -VPN-salausratkaisun uudelle versiolle kansallisen hyväksynnän turvaluokalle III (TLIII). Uuden sukupolven Insta SafeLinkTM on kestävä ratkaisu turvakriittisten tietoliikenneyhteyksien turvaamiseen, ja sille taataan 10 vuoden elinkaari.

  Tyypillisiä ratkaisun käyttäjiä ovat esimerkiksi valtionhallinnon organisaatiot, mukaan lukien puolustushallinto ja muut viranomaiset sekä yritykset, joilla on turvakriittisiä tietoliikenneyhteyksiä. Teollisuuden yrityksille se mahdollistaa osallistumisen ja yhteistyön valtionhallinnon turvaluokiteltuihin hankkeisiin omissa toimitiloissaan.

  Tuotekehityksen myötä uudessa versiossa on keskitytty erityisesti fyysisen turvallisuuden parantamiseen. Monipuoliset turvaominaisuudet, kuten avainten voimassaoloaika ja hallintayhteydet, on päivitetty ja tuotu uudelle tasolle. Laite kykenee 10 Gbps -siirtonopeuteen, joka varmistaa riittävän suorituskyvyn vaativissakin tilanteissa. Uusittu pöytämalli mahdollistaa turvatut videoneuvottelut eri käyttäjien välillä.

  Insta SafeLink -ratkaisulle on saatavilla kattava ja monipuolinen palvelumalli, joka rakennetaan jokaisen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Uusi ohjelmistoversio mahdollistaa myös kvanttikestävien algoritmien käyttämisen VPN-yhteyksien muodostuksessa.

  Installa on pitkä kokemus turvakriittisten salausratkaisujen kehittämisestä. Insta SafeLink on ensimmäisenä kotimaisena tuotteena hyväksytty kansallisen luokitellun tiedon suojaamiseen turvaluokalle III (TLIII) asti jo vuonna 2012.

   

   

  Insta SafeLink

  Lue lisää kyberturvallisuuden ratkaisuistamme