• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Tietoturvaseteli tukee yritysten kyberturvan kehittämisessä

Kehitä yrityksesi tietoturvallisuutta ja hae tukea tietoturvapalveluihin

Valtioneuvosto antoi lokakuussa asetuksen tietoturvan kehittämisen tuesta eli niin kutsutusta tietoturvasetelistä. Tuki on suunnattu yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisten alojen yrityksille ja sitä voi hakea 1.12.2022 alkaen Liikenne- ja viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskukselta.

Uudella määräaikaisella tuella yritykset voivat konkreettisesti parantaa järjestelmiensä tietoturvaa sekä kehittää omaa tietoturvaosaamistaan. Vaihtoehtoina ovat 15 000 €:n ja 100 000 €:n arvoiset tietoturvasetelit.

 

KENELLE ? Yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisten alojen yrityksille 

MITÄ ? Tukisetelit tietoturvan parantamiseen.

- 15 000 €:lla palvelumme esim. tietoturvajärjestelmien tarkastukset ja arvioinnit, kyberharjoitukset sekä henkilökunnan osaamisen kehitys.

- 100 000 €:lla palvelumme esim. uhkamallinnukset, hyökkäyksenestotestaus ja niiden perusteella tarvittavat toimenpiteet sekä SOC-palvelu.

MILLOIN ? Tuen haku alkaa 1.12.2022.

APUA HAKEMISEEN ? Insta auttaa mielellään kartoittamaan, mihin juuri yrityksesi kannattaisi käyttää tukea.

 

Insta luotettu kyberturvallisuuskumppani

Olemme on turvakriittisten yritysten ja organisaatioiden luotettu kyberturvallisuuskumppani, jonka kaikki palvelut tuotetaan Suomesta käsin.

Ratkaisuillamme ja palveluillamme autamme asiakkaitamme ymmärtämään riskit ja tunnistamaan heikot kohdat, suojaamme asiakkaidemme kriittisiä resursseja sekä parannamme asiakkaidemme kyberturvallisuuden havainnointi- ja reagointikykyä.

Parannetaan yhdessä yrityksesi tietoturvallisuutta !

 

Lue lisää setelistä ja miten voit hyödyntää tukea

ota yhteyttä