Open search

  SURE-hanke yksi World Smart Cities Awards 2022 -kilpailun finalisteista

  Insta on mukana Tampereen kaupunkiturvallisuuden SURE eli Smart Urban Security and Event Resilience -hankkeessa, jonka tarkoituksena on parantaa tapahtuma- ja kaupunkiturvallisuutta kehittämällä älykkään turvallisuuden ratkaisuja. Hankkeessa on mukana laaja joukko toimijoita: Insta, Nokia ja Securitas sekä Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu, Business Tampere ja Itämeri-instituutti. 

  Instalta SURE-hankkeessa hyödynnetään Insta Blue Aware -tilannekuvaratkaisua, jonka avulla muun muassa tuetaan yhteistoimintaa viranomaistoimijoiden ja ei-viranomaisten välillä ja tehostetaan kommunikaatiota sekä kokonaiskuvan ja tilanneymmärryksen jakamista. 

  Nyt SURE-hanke on valittu yhdeksi finalistiksi kansainvälisessä World Smart Cities Awards 2022 -kilpailussa. 

  Arvostetussa Smart City Awards -kilpailussa annettaan tunnustusta uudenlaisille hankkeille ja ideoille, joiden tavoitteena on tehdä kaupungeista elävämpiä, kestävämpiä ja kannattavampia. 

  Kilpailun voittaja valitaan Smart City Expo World Congress -tapahtumassa Barcelonassa 16. marraskuuta. 

  Lue lisää World Smart City Awards -kilpailusta ja muista finalisteista.

   

  Lue lisää Insta Blue Aware -tilannekuvaratkaisustamme

  SURE-hanke

  SURE on kolmivuotinen, 4 miljoonan euron EU-hanke, jossa kehitetään ja testataan teknologiaratkaisuja kaupunki- ja tapahtumaturvallisuuden tueksi. SURE-hankkeessa kehitetty älykäs kaupunkiturvakonsepti on saanut hyvän vastaanoton eri foorumeilla. Paikallisilla toimijoilla on kiinnostusta jatkaa yhteistyötä hankkeen päättymisen jälkeenkin, ja lisäksi keskustellaan SURE-ratkaisun viemisestä muihinkin kaupunkeihin.

  SURE on rahoitettu EU:n Urban Innovative Actions -ohjelmasta (UIA). UIA on Euroopan komission EAKR-rahoitteinen ohjelma, jonka tavoitteena on löytää uusia innovatiivisia ratkaisuja kaupunkien kohtaamiin haasteisiin.

  suretampere.fi

  SURE-hankkeen-logot