• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

SURE-hanke yksi World Smart Cities Awards 2022 -kilpailun finalisteista

Insta on mukana Tampereen kaupunkiturvallisuuden SURE eli Smart Urban Security and Event Resilience -hankkeessa, jonka tarkoituksena on parantaa tapahtuma- ja kaupunkiturvallisuutta kehittämällä älykkään turvallisuuden ratkaisuja. Hankkeessa on mukana laaja joukko toimijoita: Insta, Nokia ja Securitas sekä Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu, Business Tampere ja Itämeri-instituutti. 

Instalta SURE-hankkeessa hyödynnetään Insta Blue Aware -tilannekuvaratkaisua, jonka avulla muun muassa tuetaan yhteistoimintaa viranomaistoimijoiden ja ei-viranomaisten välillä ja tehostetaan kommunikaatiota sekä kokonaiskuvan ja tilanneymmärryksen jakamista. 

Nyt SURE-hanke on valittu yhdeksi finalistiksi kansainvälisessä World Smart Cities Awards 2022 -kilpailussa. 

Arvostetussa Smart City Awards -kilpailussa annettaan tunnustusta uudenlaisille hankkeille ja ideoille, joiden tavoitteena on tehdä kaupungeista elävämpiä, kestävämpiä ja kannattavampia. 

Kilpailun voittaja valitaan Smart City Expo World Congress -tapahtumassa Barcelonassa 16. marraskuuta. 

Lue lisää World Smart City Awards -kilpailusta ja muista finalisteista.

 

Lue lisää Insta Blue Aware -tilannekuvaratkaisustamme

SURE-hanke

SURE on kolmivuotinen, 4 miljoonan euron EU-hanke, jossa kehitetään ja testataan teknologiaratkaisuja kaupunki- ja tapahtumaturvallisuuden tueksi. SURE-hankkeessa kehitetty älykäs kaupunkiturvakonsepti on saanut hyvän vastaanoton eri foorumeilla. Paikallisilla toimijoilla on kiinnostusta jatkaa yhteistyötä hankkeen päättymisen jälkeenkin, ja lisäksi keskustellaan SURE-ratkaisun viemisestä muihinkin kaupunkeihin.

SURE on rahoitettu EU:n Urban Innovative Actions -ohjelmasta (UIA). UIA on Euroopan komission EAKR-rahoitteinen ohjelma, jonka tavoitteena on löytää uusia innovatiivisia ratkaisuja kaupunkien kohtaamiin haasteisiin.

suretampere.fi

SURE-hankkeen-logot