• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Pertti Posti nimitetty Installe Puolustusvoimien asiakkuuspäälliköksi

Pertti Posti aloitti 8.3.2021 Insta DefSec Oy:ssä Puolustusvoimien asiakkuuspäällikkönä. Hänellä on takanaan 32 vuoden sotilasura, josta hän jäi reserviin everstin virasta vuoden 2019 alusta. Taustaltaan Posti on jalkaväki- ja panssariupseeri. Pääosan urastaan hän on tehnyt operatiivisella alalla Pääesikunnan, Maavoimien esikunnan ja alue-esikuntien tasoilla. Postilla on kokemusta myös kokonaisturvallisuuden toimintakentästä ja kahdesta Naton johtamasta kriisinhallintaoperaatiosta.

Pertti_Posti_00

Installa Posti toimii asiakkuuspäällikkönä erityisesti Pääesikunnan ja Maavoimien esikunnan suuntaan. Hän vastaa asiakkuuden hoitamisesta, myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä vastuualueellaan. Tehtävässään hän raportoi puolustus- ja turvallisuuskohdemarkkinan myynti- ja asiakkuusjohtaja Tuure Lehtorannalle.

”Uskon laajan ja monipuolisen ymmärrykseni sotilaallisen maanpuolustuksen ja kokonaisturvallisuuden toimintakentästä auttavan Instaa Puolustusvoimien strategisen kumppanuuden toteuttamisessa. Kokemukseni maavoimien ruohonjuuritasolta aina puolustushaarojen yhteisoperaatioihin sekä Nato-johtoisiin kriisinhallintaoperaatioihin mahdollistavat osallistumisen monialaisesti liiketoiminnan kehittämiseen yhdessä asiakkaan kanssa”, kertoo Posti.

Lisätietoja

Henry Nieminen