• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Mika Lignell Insta Blue Aware -tuoteperheen asiakasrajapintaan

Mika Lignell on aloittanut 1.9.2022 Installa Senior Business Development Managerina, Insta Blue Aware -tuoteperheen asiakasrajapinnassa. Hän aikoo hyödyntää tehtävässä kokemustaan johtamisjärjestelmäkehityksestä ja liiketoimintakonseptien kehittämisestä.

Mika_Lignell_nimitysInsinöörikapteeni (evp) Lignellillä on noin 20 vuoden kokemus sotilaallisten johtamisjärjestelmien kehittämisestä ja teknisen elinjakson hallinnasta. Hän on palvellut Puolustusvoimilla eri tehtävissä Viestikoululla, Maasotakoululla, Puolustusvoimien Johtamisjärjestelmäkeskuksessa sekä vuoden 2015 alusta Puolustusvoimien Logistiikkalaitoksen Järjestelmäkeskuksessa, jossa hän toimi ensin operatiivisten järjestelmien sektorijohtajana ja myöhemmin projektipäällikkönä. Hänellä on laaja kansainvälisen yhteistyön ja yhteensopivuuden kokemus, sillä hän on toiminut edustajana kansainvälisissä työryhmissä ja johtanut kansainvälisen yhteensopivuuden järjestelmätestejä.

Insta Blue Aware -tuoteperhe tarjoaa työvälineitä tilannekuvan muodostamiseen, tehtävien hallintaan ja kommunikointiin. Insta Blue Aware soveltuu erityisesti puolustuksen ja ensivasteen toimijoille, kaupunki- ja tapahtumaturvallisuuteen sekä kriittisen infrastruktuurin asiakkaille.

– Ennen sotilasuraani olen työskennellyt teollisuusautomaation tuotemyynnissä ja yrittäjäkokemustakin on, joten liiketoimintakonseptien kehittäminen on myös tuttua puuhaa. Kun tämä yhdistetään Puolustusvoimissa saamaani järjestelmien kehittämisen kokemukseen, se antaa mielestäni erittäin hyvän lähtökohdan Insta Blue Aware -liiketoiminnan kehittämiseen. Erityisellä innolla odotan sitä, että pääsen tekemään yhteistyötä asiakaskunnan kanssa, jonka vaatimustaso on korkealla, kertoo Mika Lignell.

 

Lue lisää Insta Blue Aware -tilannekuvaratkaisustamme