• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Insta x IAMCP - Microsoft partner-to-partner tapahtuma 22.11.

Insta järjestää yhteistyössä IAMCP:n kanssa Microsoft partner-to-partner verkostoitumistapahtuman ti 22.11.2022. Keilaniemessä.


Tule paikan päälle tunnustelemaan kumppanuusmahdollisuuksia ja verkostoitumaan kanssamme. 

Kasvua verkostoitumalla

Tervetuloa verkostoitumaan kanssamme Espooseen. Kumppaneilleen Insta tarjoaa uniikkeja ja mielenkiintoisia yhteistyöprojekteja suomalaisen teollisuuden toimijoiden parissa.

Nyt haemme kumppaneita  erityisesti  Azure-pohjaisen teollisuuden data-alustan jatkokehitykseen keskittyen älykkään teollisuuden data & AI -ratkaisuihin, mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin sekä liiketoiminnan laajentamiseen Pohjoismaissa ja Euroopassa. Varsinkin IoT Edge, Event hub, Functions ja DataBricks nousevat teknologioina keskiöön, alustana toki Microsoftin Azure.

Kumppanimme voivat olla kaikkea startupista monikansalliseen toimijaan, ja tarjota asiantuntijaosaamista tai valmiita palveluita. 

Kuulemme mieluusti kumppaniehdokkaiden palvelukokonaisuuksista, komponenteista ja tarjoamista data- ja analytiikkaratkaisuista sekä teollisuuden IoT:sta  – kuten älykkään ja ennakoivan kunnossapidon toteutuksista tai erilaisista optimointiratkaisuista. 

 

AIKA: TI 22.11. klo 16 ->
PAIKKA : Espoo Keilaranta – Saapumisohjeet lähetetään rekisteröityneille.

AGENDA:
- Avaus & Instan esittely– Antti Rasila (Insta)
- IAMCP puheenvuoro – Tiina Hentunen-Vanninen (ID North)
- Microsoftin puheenvuoro
- Data-alustan esittely sekä muut mahdolliset projektit – Pekka Savolainen (Insta)
- 1:1 keskustelut Instan kanssa

Luvassa myös pientä purtavaa, sekä mahdollisuus tutustua ja verkostoitua rennossa ympäristössä.

Tervetuloa keskustelemaan avoimin mielin!  Ilmoittauduthan pian mukaan, paikkoja rajoitetusti.

Olisitko kiinnostunut tapahtumasta, mutta päivämäärä ei sovi kalenteriisi? Insta järjestää mielellään kumppanoitumiskeskustelun kanssasi myös muuna ajankohtana. Ota yhteyttä Antti Rasila, Director, Microsoft Partnership antti.rasila(a)insta.fi +358 207717812

REKISTERÖIDY MUKAAN