• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Tiedote: Installe merkittävä puitesopimus kyberturvapalveluiden toimittamisesta Kuntien Tieralle

Insta on kilpailutuksen myötä solminut palvelusopimuksen Kuntien Tieran kanssa kyberturvallisuuspalveluiden toimittamisesta. Sopimuksen laajuus on 3 + 3 vuotta. Sopimuksen myötä Kuntien Tiera pystyy tarjoamaan kunnille, kaupungeille ja hyvinvointialueille valmiiksi kilpailutettuja, korkealuokkaisia kyberturvallisuuden palveluita. Tarjontaan kuuluu laaja valikoima kyberturvallisuuden tilannetietoisuuden sekä tietoturva- ja kyberturvakonsultoinnin palveluita, jotka auttavat muun muassa uuden EU-lainsäädännön vaatimuksiin vastaamisessa sekä parantavat kunta- ja hyvinvointialueiden havainnointi- ja reagointikykyä kyberturvallisuuden näkökulmasta.

– Kuntien Tieran tehtävänä on tarjota laadukkaita ICT-palveluita sekä digi- ja ICT-ratkaisuja asiakkaidemme sujuvan arjen ja toiminnan kehittämisen tueksi. Instan kanssa solmitun sopimuksen myötä voimme tarjota kunnille ja hyvinvointialueille laadukkaita ja hinnoiltaan kilpailukykyisiä kyberturvallisuuden tilannetietoisuuden sekä tietoturva- ja kyberturvakonsultoinnin palveluita, kertoo Tiera Kyberturvapalveluista vastaava ratkaisupäällikkö Heli Hellström Kuntien Tieralta. 

Yhteistyön jatkuminen kehittää tarjontaa entisestään 

– Sopimus on jatkoa aikaisemmalle hyvälle yhteistyöllemme. On hienoa päästä jatkamaan ja kehittämään yhteistyötämme edelleen. Sopimus avaa mahdollisuuksia kehittää myös palvelutarjontaamme asiakkaidemme aitojen tarpeiden mukaisesti ja parantaa laajemmin koko yhteiskunnan toimintavarmuutta, sanoo kyberturvallisuuden asiakasvastaava Jouni Jääskeläinen Instalta.

– Sopimuksen kautta saatavilla olevat Security Operations Center (SOC) ja SIEM-palvelut, haavoittuvuuksienhallinta, murtotestaukset sekä vakavien tietoturvaloukkausten havainnointi- ja varoituspalvelu HAVARO auttavat kuntia ja hyvinvointialueita pysymään askeleen edellä kyberturvallisuuden ylläpitämisessä, Jääskeläinen jatkaa. 

Kyberturvakonsultoinnista apua lainsäädännön vaatimusten täyttämiseen 

Tietoturva- ja kyberturvakonsultoinnin monipuolisista palveluista ovat sopimuksessa mukana harjoitustoiminnan palvelut, tietoturva- ja tietosuojakoulutukset sekä kyberturvallisuuden asiantuntijapalvelut. 

– Esimerkiksi ajankohtaisen NIS2-direktiivin vaatimukset koskevat useita kuntien ja hyvinvointialueiden toimijoita. Niissä Kuntien Tieran kautta tarjoamamme palvelut auttavat esimerkiksi kartoittamaan ja suunnittelemaan toimenpiteet vaatimusten täyttämiseksi. Kyberturvallisuuden ratkaisuilla tuetaan myös organisaatioiden turvallisuutta ja toimintavarmuutta nykyisessä turvallisuustilanteessa. Esimerkiksi kyberturvallisuusharjoitusten avulla kunnat ja hyvinvointialueet voivat parantaa resilienssiään sekä kykyään kohdata vaikeita kriisitilanteita, sanoo kyberkonsultoinnin liiketoiminnasta vastaava Jyrki Nivala Instalta. 

 

Tutustu Kuntien Tieran ja Instan yhteiseen palvelutarjontaan Kyber 2023 -tapahtumassa 20.–21.9.2023!
 
Lue lisää kyberturvallisuuden ratkaisuistamme
NIS2-direktiivistä 
Ota yhteyttä

Insta on yksi Suomen merkittävimmistä kyberturvapalveluiden toimittajista. Tarjoamme laaja-alaisesti kyberturvapalveluita konsultoinnista kyberhyökkäysten torjuntaan ja verkkoturvasta henkilöiden ja laitteiden turvalliseen digitaaliseen identiteettiin. Palveluihimme ja tuotteisiimme luottavat suuryritykset ja julkisen sektorin organisaatiot niin kotimaassa kuin maailmalla. 

Kuntien Tiera Oy on noin 400 kuntatoimijan ja hyvinvointialueen omistama valtakunnallinen ICT-yhtiö ja Yhteiskunnallinen Yritys. Kuntaorganisaatioiden omistamana yhtiönä tarjoamme laadukkaita ja tuotteistettuja ICT-palveluita ja digiratkaisuja asiakkaidemme sujuvan arjen ja toiminnan kehittämisen tueksi. Työllistämme noin 450 henkilöä ympäri Suomen. www.tiera.fi