• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Installe 1,2 M€ tilaus finanssisektorilta kyberturvapalveluiden toimittamisesta

 

 

 

Olemme solmineet finanssisektorin asiakkaan kanssa uuden sopimuksen kyberturvapalveluiden toimittamisesta. Kolmivuotisen sopimuksen arvo on noin 1,2 miljoonaa euroa. Palvelun käyttöönottovaihe on hyvässä vauhdissa Instan ammattilaisten johdolla.

– Installa on kokemus ja kyky tuottaa asiakkaiden tarpeita vastaavia tietoturvapalveluja. Nyt solmittu sopimus on hyvä osoitus siitä, että asiakkaat tarvitsevat kyberturvaan erikoistunutta, teknologiariippumatonta kumppania, toteaa Jari Mielonen, Instan Executive Vice President Sales and Customers.

Olemme yksi Suomen merkittävimmistä kyberturvapalveluiden toimittajista. Tarjoamme laaja-alaisesti kyberturvapalveluita konsultoinnista kyberhyökkäysten torjuntaan ja verkkoturvasta henkilöiden ja laitteiden turvalliseen digitaaliseen identiteettiin. Palveluihimme ja tuotteisiimme luottavat suuryritykset ja julkisen sektorin organisaatiot niin kotimaassa kuin maailmalla.

Sopimuksen luottamuksellisuudesta johtuen kerromme sisällöstä vain pääkohdat.

 

Lue lisää kyberturvallisuuden ratkaisuistamme

Ota yhteyttä

Insta yrityksenä

Insta on luotettu, vahvojen arvojen suomalainen perheyritys ja kumppani älykkään teollisuuden, puolustuksen, ja kyberturvallisuuden asiakkailleen. Yhdistämällä huippuosaamisen ja älykkään teknologian kehitämme asiakkaidemme suorituskykyä ja tuloksellisuutta yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa. Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus ovat toimintakulttuurimme perusta. Instalaisia on yli tuhat ja liikevaihtomme on 143,5 M€. Meihin on lupa luottaa.