• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Installe merkittävä 4,2 M€ tilaus kyberturvapalveluiden toimittamisesta

 

 

 

Insta on yksi Suomen merkittävimmistä kyberturvapalveluiden toimittajista - jo yli 30 vuoden kokemuksella. Olemme saaneet monipuolisen osaamisemme ansiosta nykyiseltä asiakkaaltamme uuden merkittävän tilauksen kyberturvapalveluiden toimittamisesta.

Tilauksen arvo on noin 4,2 miljoonaa euroa, ja se sisältää palveluiden käyttöönotto- ja tuotantovaiheet. Palveluiden käyttöönotto tapahtuu loppuvuoden 2022 aikana.

Installa on kykyä tuottaa monipuolisia, asiakkaiden tarpeita vastaavia tietoturvapalveluja. Nyt saatu tilaus on osoitus tarjontamme ja palvelukykymme erinomaisuudesta ja asiakkaidemme luottamuksesta toimintaamme, toteaa Jari Mielonen, Instan Executive Vice President Sales and Customers.

Tarjoamme laaja-alaisesti kyberturvapalveluita konsultoinnista kyberhyökkäysten torjuntaan ja verkkoturvasta henkilöiden ja laitteiden turvalliseen digitaaliseen identiteettiin. Palveluihimme ja tuotteisiimme luottavat suuryritykset ja julkisen sektorin organisaatiot niin kotimaassa kuin maailmalla.

 

Ota yhteyttä

Insta yrityksenä

Insta on luotettu, vahvojen arvojen suomalainen perheyritys ja kumppani älykkään teollisuuden, puolustuksen, ja kyberturvallisuuden asiakkailleen. Yhdistämällä huippuosaamisen ja älykkään teknologian kehitämme asiakkaidemme suorituskykyä ja tuloksellisuutta yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa. Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus ovat toimintakulttuurimme perusta. Instalaisia on yli tuhat ja liikevaihtomme on 143,5 M€. Meihin on lupa luottaa.