• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Installe merkittävä puitesopimus kyberturvapalveluista

 

 

 

Insta on solminut pitkäaikaisen asiakkaansa kanssa uuden puitesopimuksen kyberturvapalveluista. Vuoden 2023 alussa voimaan astuvan, viisivuotisen kyberturvapalvelusopimuksen myötä nykyinen yhteistyö asiakkaan kanssa laajenee merkittävästi. 5,7–17 miljoonan euron arvoinen sopimus sisältää myös kaksi optiovuotta, jotka mahdollistavat 2,3–6,8 miljoonan euron suuruiset palveluhankinnat.   

– Kyberturvaliiketoimintamme tavoitteena on olla avainasiakkaidemme strateginen kumppani, joka mahdollistaa turvallisen digitalisaation ja suojautumisen kyberuhilta. Tämä uusi merkittävä puitesopimus, kuten useat muut viime kuukausina solmitut palvelusopimukset, kertoo asiakkaidemme luottamuksesta osaamiseemme ja toimintaamme, sekä siitä, että tekemämme panostukset kyberturvapalveluiden kehittämiseen ovat olleet oikeita. Kiitämme luottamuksesta Instaa kohtaan, varatoimitusjohtaja Jari Mielonen sanoo.

– Viime vuosina olemme panostaneet myös kumppaniverkoston rakentamiseen kyberturvan alueella. Kumppaniemme rooli onkin merkittävässä asemassa myös tässä uudessa sopimuksessa, Mielonen jatkaa.

 

Lisätietoja

Jari Mielonen
Varatoimitusjohtaja, Insta Group Oy
puh. + 358 40 703 8383
etunimi.sukunimi@insta.fi

 

Lue lisää kyberturvallisuuden ratkaisuistamme

Ota yhteyttä

Insta

Insta on yksi Suomen merkittävimmistä kyberturvakumppaneista. Tarjoamme laaja-alaisia palveluita konsultoinnista kyberhyökkäysten torjuntaan ja verkkoturvasta henkilöiden ja laitteiden turvalliseen digitaaliseen identiteettiin. Suuryritykset ja julkisen sektorin organisaatiot luottavat meihin niin kotimaassa kuin maailmalla. Kyberturvallisuuden lisäksi Insta on teollisuusautomaation, teollisen digitalisaation ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka työllistää yli 1 100 asiantuntijaa.