• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Installe kaksi uutta merkittävää sopimusta kyberturvapalveluista

Insta on solminut kaksi merkittävää uutta sopimusta kyberturvapalveluista pitkäaikaisten asiakkaidensa kanssa. Palvelusopimukset ovat arvoltaan 2,3 miljoonaa euroa ja 1,3 miljoonaa euroa. Molemmat uudet sopimukset ovat kolmivuotisia palvelusopimuksia, ja laajentavat nykyistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa.

Instan kyberturvaliiketoiminnan tavoitteena on olla avainasiakkaidensa strateginen kumppani, joka mahdollistaa turvallisen digitalisaation ja suojautumisen kyberuhilta. Nämä uudet merkittävät palvelusopimukset kertovat asiakkaiden luottamuksesta Instan osaamiseen ja toimintaan, sekä siitä, että tehdyt panostukset kyberturvapalveluiden kehittämiseen ovat olleet oikeita. Instan kyberturvaliiketoiminta on laajentunut merkittävästi viime vuosina, ja voimakkaan kasvun ennakoidaan jatkuvan myös vuonna 2023.

Insta on yksi Suomen merkittävimmistä kyberturvapalveluiden toimittajista.  Tarjoamme laaja-alaisesti kyberturvapalveluita konsultoinnista kyberhyökkäysten torjuntaan ja verkkoturvasta henkilöiden ja laitteiden turvalliseen digitaaliseen identiteettiin. Palveluihimme ja tuotteisiimme luottavat suuryritykset ja julkisen sektorin organisaatiot niin kotimaassa kuin maailmalla. Kyberturvallisuuden lisäksi Insta Group on teollisuusautomaation, teollisen digitalisaation ja puolustusteknologian osaaja, joka työllistää yli 1100 asiantuntijaa.