• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Insta on solminut yhteistyösopimuksen lasinjalostusteknologiayhtiö Glastonin kanssa data-alustan uusimisesta

Insta on solminut yhteistyösopimuksen Glaston Oyj:n kanssa data-alustan uudistamisesta ja alustan jatkokehittämisestä.

Glaston on lasinjalostusteknologiayhtiö, joka toimittaa lasin lämpökäsittelyyn, eristyslasin valmistukseen sekä ajoneuvo- ja näyttölasien valmistukseen koneita ja laitteita sekä niihin liittyviä palveluita. Glastonin koneilla prosessoitua lasia käytetään arkkitehtuuri-, ajoneuvo-, aurinkoenergia- ja näyttöteollisuudessa.

Instan ja Glastonin yhteistyön tavoitteena on uudistaa Glastonin data-alusta vastaamaan uusien ja kentällä olevien lasinjalostuskoneiden tiedonkeruuta, lisäämään mahdollisuuksia kehittyneeseen analytiikkaan ja skaalautumaan kustannustehokkaasti suuremmille laite- ja tietomassoille. Lisäksi yhteistyön myötä selvitetään erilaisia lähestymiskulmia digitaalisiin kaksosiin ja niiden hyödyntämiseen.

-Tavoitteena on, että Instan kanssa yhteistyössä saamme juuri meille sopivan, liiketoimintaa tukevan ratkaisun ja voimme rakentaa digitaalisia työkaluja Glastonille ja tarjota entistä tehokkaampia ratkaisuja asiakkaillemme, toteaa Olli Mylläri, Director, Development & Innovation, Glastonilta.

Älykkäät data-alustat keräävät raakadataa, säilyttävät ja analysoivat sitä ja muokkaavat sen liiketoiminnan ja päätöksenteon tueksi, visualisoinneiksi ja raporteiksi. Eri lähteistä kerätystä datasta visualisoituu laaja ja kattava tilannekuva, joka mahdollistaa kattavamman analysoinnin ja paremmat tiedot päätöksentekoon.

-Olemme toteuttaneet useita data-alustaratkaisuja vuosien varrella. Data-alusta mahdollistaa jatkuvan parantamisen käytännöt sekä esimerkiksi uudenlaisten datapohjaisten asiakasratkaisujen rakentamisen ja tiiviimmän yhteistyön muiden toimijoiden kanssa datan jakamisen avulla, summaa Tomi Kangasniemi, Sales Director, Instan ohjelmistokonsultoinnin liiketoimintayksiköstä.

-Instan vahva asiantuntijuus data-alustoista, data-analytiikasta ja ennustemallien hyödyntämisestä sekä alkanut yhteistyö edesauttaa Glastonin strategian toteuttamista, tavoitteena johtaa lasinjalostusteollisuuden kehitystä innovatiivisilla teknologiaratkaisuilla, Mylläri jatkaa.

 

Kuva: Glaston

 

Tutustu mahdollisuuksiin, miten yrityksesi voi hyödyntää dataa ja data-analytiikkaa:

Teollinen digitalisaatio

DATALLA JOHTAMISEN PALVELUT

 

Lue lisää, kuinka voit maksimoida datasi hyödyn älykkään teollisen data-alustan avulla:

Insta Industrial Data Platform

 

 

Lisätietoja

Tomi Kangasniemi