• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Instan TL II -hyväksyttyyn yhdyskäytäväratkaisuun odotettu web-käyttöliittymä

Sertifioitujen ja suojattujen ympäristöjen ylläpitoa helpottava Insta Yhdyskäytävä on laajentunut uudella selainpohjaisella File Drop -käyttöliittymällä. Datadiodipohjainen yhdyskäytäväratkaisu mahdollistaa tiedonsiirron eri turvaluokkien tai organisaatioiden verkkojen välillä tarvittaessa useamman turvaluokan yli TL II -tasolle (SALAINEN) saakka.

– File Drop -ominaisuuden kehittäminen on lähtöisin laajasti todetusta asiakastarpeesta. Selainpohjaisella käyttöliittymällä voidaan esimerkiksi korvata USB-tikut tiedostonsiirrossa. Käyttäjäystävällinen web-käyttöliittymä parantaa entisestään Insta Yhdyskäytävän auditoitua kokonaisuutta, joka mahdollistaa tiedostonsiirron eri turvaluokkien välillä, kunkin organisaation tietoturvapolitiikan mukaisesti. kertoo Senior Product Manager Teemu Salmivesi.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskus on myöntänyt Insta Yhdyskäytävälle vuonna 2021 hyväksynnän turvaluokkaan II (SALAINEN) asti. Ratkaisua kehitetään jatkuvasti, jotta se vastaisi vaativien asiakasympäristöjen tarpeisiin. Auditoitu yhdyskäytäväratkaisu nopeuttaa ja helpottaa käyttöönottoa.

Ainutlaatuista tietoturvaratkaisua käyttävät muun muassa valtionhallinnon organisaatiot ja yritykset, joilla on tarve suojata kriittistä tietoa ja siirtää tietoa eri turvaluokkien välillä.

Insta-yhdyskaytava_logo

– Tiedon siirtämistä eri turvaluokkien välillä ei tarvitse tehdä manuaalisesti tai turvallisuuden kustannuksella. Yhdyskäytäväratkaisumme mahdollistaa myös korkean turvaluokan ympäristön ja palveluiden valvonnan reaaliaikaisesti. Ratkaisun reaaliaikaisuus lisää turvallisuutta, koska automatisoidun tiedonsiirron avulla päivitykset voidaan hakea suoraan toimittajapalvelusta digitaalisella allekirjoituksilla varustettuina, Salmivesi lisää.

 

Lue lisää yhdyskäytäväratkaisuistamme

Insta Yhdyskäytävän hyödyt:
-    Tiedonsiirto eri turvaluokkien tai organisaatioiden välillä
-    Mahdollistaa tiedonsiirron useamman turvaluokan yli aina TL II -tasolle asti
-    Helppokäyttöinen, selainpohjainen File Drop -käyttöliittymä
-    Todistetusti yksisuuntainen tiedonsiirto
-    Reaaliaikainen ja automatisoitava
-    Kustannustehokas ja käyttäjäystävällinen
-    Toimitamme auditoinnin kestävän kokonaisratkaisun asiantuntijapalveluineen.

Lisätietoja

Marko Hautakangas

Teemu Salmivesi