Open search

  Tiedote: Insta vahvistaa turvallisen digitalisaation kärkiosaamistaan

  Insta yhdistää kyberturvallisuuden, puolustuksen ja teollisen digitalisaation asiantuntemuksensa ja muodostaa uuden yhtiön palvellakseen asiakkaitaan entistä paremmin ja vahvistaakseen entisestään markkinapositiotaan.

  Turvallisen digitalisaation ja automaation asiantuntijana tunnettu Insta yhdistää yhtiörakenteitaan ja vahvistaa strategista kyvykkyyttään älykkään teollisuuden, puolustuksen ja kyberturvallisuuden kärkiosaajana. Yhdistyminen on keskeinen osa vahvan perheyrityksen uudistumista, joka perustuu asiakkaan kokeman hyödyn kasvattamiseen kaikessa tekemisessä.

  – Tällä askeleella vahvistamme strategiamme mukaista kyvykkyyttämme merkittävästi. Instan osaaminen on huipputasoa, ja nyt on aika vahvistaa entisestään markkinapositiotamme, kiteyttää Insta Groupin toimitusjohtaja Henry Nieminen.

  Kyberturvallisuuteen ja kriittisiin tietojärjestelmiin, data-analytiikkaan ja digitalisaatioon sekä kyber-, tietoturva- ja tietosuojakonsultointiin erikoistuneet yhtiöt Insta DefSec Oy, Insta Digital Oy ja Insta Secrays Oy yhdistyvät sisaryhtiöfuusion kautta uudeksi yhtiöksi nimeltä Insta Advance Oy.

  Insta Advance jatkaa aiempien yhtiöiden toimintaa voimakkaana ja toimitusvarmana kumppanina turvallisuustietoisille asiakkailleen. Sulautuminen tapahtuu 30.9.2021.

  Insta on luotettu, vahvojen arvojen suomalainen perheyritys ja kumppani älykkään teollisuuden, puolustuksen, ja kyberturvallisuuden asiakkailleen. Yhdistämällä huippuosaamisen ja älykkään teknologian kehitämme asiakkaidemme suorituskykyä ja tuloksellisuutta yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa. Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus ovat toimintakulttuurimme perusta. Instalaisia on yli tuhat ja ennustamme tälle vuodelle 150 M€ liikevaihtoa. Meihin on lupa luottaa. www.insta.fi

  Lisätietoja

  Henry Nieminen