Open search

  Insta tukee toistamiseen Team Rynkeby - God Morgon -hyväntekeväisyysprojektia

  Insta tukee tänäkin vuonna Team Rynkeby - God Morgon -joukkuetta, jonka kauden päätavoitteena on pyöräillä Pariisiin. Kauden aikana hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkue kerää varoja lasten syövän tutkimukseen, hoitojen kehittämiseen ja syöpäsairaiden lasten perheiden psykososiaaliseen tukemiseen.

  Team Rynkeby - God Morgon on eurooppalainen hyväntekeväisyysprojekti, joka koostuu Tanskasta, Ruotsista, Suomesta, Norjasta, Färsaarilta, Islannista, Saksasta ja Sveitsistä tulevista pyöräilyjoukkueista. Sitoutuneet pyöräilijät harjoittelevat aktiivisesti kauden aikana päästääkseen tavoitteeseen ja kerätäkseen rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. 20-vuotisjuhlakauttaan viettävään projektiin osallistuu tällä kaudella noin 2 480 pyöräilijää ja 500 huoltajaa.

  Kaudella 2019 Team Rynkeby onnistui keräämään yhteensä 10,6 miljoonaa euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Suomessa kerättiin ennätykselliset 1 107 327 euroa. Poikkeuksellisella kaudella 2020 Suomen joukkue keräsi historiansa toiseksi suurimman summan 889 733 euroa, joka ohjattiin 70 % Aamu Säätiölle lasten syövän tutkimukseen sekä hoitojen kehittämiseen ja 30 % Sylva ry:lle syöpää sairastavien lasten, nuorten ja heidän perheidensä psykososiaaliseen tukemiseen.

  Kaudella 2021 Insta tukee toistamiseen joukkuetta kultasponsorina. Insta Automationin liiketoimintajohtaja Jarno Pitkänen pyöräilee Tampereen 39-henkisessä joukkueessa ja on jo aloittanut joukkueensa kanssa harjoitukset polkeakseen 1300 kilometriä Tampereelta Pariisiin.

  Tiimin harjoitukset on järjestetty syksyn poikkeusolojen ohjeita noudattaen, ja kuntopohjaa on alettu rakentaa turvavälit ja hygienia huomioiden. Myöhemmin järjestettävät tempaukset kuten hyväntekeväisyysluistelu Tohlopissa ja 24 tuntia kestävä pyöräilytapahtuma kauppakeskus Koskikeskuksessa järjestetään, mikäli niihin on turvalliset edellytykset.

  Kaudella 2020 kauden päätavoite pyöräilystä Pariisiin vaihtui Rovaniemeksi koronaviruksen vuoksi. Tällä kaudella joukkue uskoo ja toivoo, että Pariisiin pyöräily toteutuisi.

  - Meistä on hienoa olla mukana tällaisessa projektissa, jossa yhdistyy kaksi yritykselle tärkeää asiaa: hyväntekeväisyys ja liikunta. Yritämme tukea ja kannustaa myös omaa väkeä liikkumaan, niin on mahtavaa, että Jarno Pitkänen näyttää omalla toiminnallaan esimerkkiä. Team Rynkeby -projekti on meille erityisen tärkeä tukikohde näinä poikkeuksellisina aikoina, kun pienet potilaat ovat erityistä riskiryhmää, toteaa Insta Groupin hallituksen varapuheenjohtaja Niklas Mattsson.

  Insta toivottaa turvallisia treenejä ja ajokilometrejä koko joukkueelle!

  Seuraa joukkueen menoa Team Rynkeby - God Morgon Tampereen some-kanavissa (Facebook, Instagram) tai Instan some-kanavissa (Facebook, Instagram).

   

  Kuva: Valtteri Kantanen