Open search

  Insta Automation Oy toimittaa Tanssin talon näyttämömekaniikan urakan

  Kiinteistö Oy Kaapelitalo ja Insta Automation ovat tehneet sopimuksen Helsinkiin rakennettavan Tanssin talon näyttämömekaniikan urakasta. Urakan työt alkavat heti ja koko hanke valmistuu syksyllä 2021. Sopimus sisältää näyttämöiden teräsrakenteiden, yläkoneistojen sekä niiden sähköistyksen ja ohjausjärjestelmien kokonaistoimituksen.

  Insta toteuttaa näyttämömekaniikan ohjausjärjestelmän InstaWhisper-ohjelmistolla, joka on kehittynyt vuosien saatossa koko näyttämön ohjausten kattavaksi ohjelmistotuotteeksi. Digitalisaation vahvan kehityksen myötä ohjelmistoon on tuotu myös ulottuvuudet ennakoivan ja älykkään kunnossapidon toteuttamiseksi sekä joustavat liityntämahdollisuudet näyttämön audiovisuaalisiin järjestelmiin.

  Insta on toimittanut näyttämömekaniikan kokonaistoimituksia useisiin vastaaviin kohteisiin viimeisen 20 vuoden aikana ja noussut niissä markkinajohtajaksi Suomessa. Pääkaupunki seudulla Insta on aiemmin tehnyt näyttämömekaniikan kokonaistoimituksia mm. Kansallisoopperaan, Helsingin kaupunginteatteriin, Svenska Teaterniin ja Vantaan kulttuurikeskukseen.

  Kuva: JKMM Arkkitehdit Oy & Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Talli Oy / Tanssin talo

   

  Lisätietoja

  Marko Hänninen