Open search

  Insta SafeLink VPN-salausratkaisun uusi versio saanut Viestintäviraston tietoturvahyväksynnän

  Viestintävirasto on myöntänyt Insta SafeLink VPN-salausratkaisun versiolle 3.3 hyväksynnän tietoliikenteen suojaukseen kansalliselle suojaustasolle Luottamuksellinen (ST III) asti. Kyseessä on jo kuudes hyväksytty järjestelmäversio vuonna 2012 saadun ensimmäisen hyväksynnän jälkeen.

  ”Korkean turvatason salausratkaisu vaatii jatkuvaa kehitystä. Turvapäivitysten ja yhä vahvempien salausalgoritmien lisäksi on huolehdittava koko järjestelmänlaajuisen turvakonseptin ajantasaisuudesta”, toteaa Instan kyber- ja tietoturvaliiketoiminnan verkkoturvallisuusratkaisusta vastaava Mika Joutsenvirta. ”Panostamme voimakkaasti salausratkaisumme suorituskykyyn ja turvallisuuteen. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme voivat luottaa saavansa parhaan mahdollisen suojan turvakriittisen aineiston siirtoon. Säännölliset ohjelmistopäivitykset ja jatkuvasti ylläpidettävä tietoturvahyväksyntä ovat tässä keskeisessä roolissa”.

  Insta SafeLink VPN-salausratkaisu on suunnattu vahvaa tietoturvaa ja pitkää elinkaarta edellyttäville asiakkaille, kuten viranomaisille ja kriittisen infrastruktuurin toimijoille. Ratkaisun avulla turvakriittistä aineistoa voidaan siirtää tietoliikenneverkoissa ilman siirrettävän aineiston erillistä salausta. Ratkaisu on saatavissa sekä avaimet käteen -tyyppisesti järjestelmätoimituksena että palveluna Instan ISO27001-hyväksytystä palvelukeskuksesta.

  Insta DefSec Oy

  Insta DefSec Oy kuuluu 1960 perustettuun suomalaiseen Insta Groupiin, jonka palveluksessa työskentelee 800 huippuosaajaa. Kyber- ja tietoturvallisuuden alueella kehitämme ja toteutamme ratkaisuja, jotka suojaavat asiakkaidemme kriittisiä resursseja sekä parantavat havainnointi- ja reagointikykyä. Ydinosaamistamme ovat turvallinen identiteetti ja verkkoturvallisuus sekä kyberturvallisuuden tilannetietoisuus. Toteutamme ratkaisumme omiin tai teknologiakumppaneidemme tuotteisiin pohjautuen. Kaikki ratkaisut ovat saatavissa myös palveluna. Asiakkaitamme ovat yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittiset organisaatiot, kuten finanssi-, tietoliikenne- ja energiasektorin yritykset, puolustushallinto ja muut viranomaiset. Tietoturvatuotteitamme on käytössä yli 50 maassa.