• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Insta on solminut Puolustusvoimien kanssa sopimuksen yhdysväyläratkaisuista

Insta Advance Oy (Insta) on valittu kilpailutuksen kautta Suomen Puolustusvoimien toimittajaksi turvallisten yhdysväyläratkaisujen osalta. Puolustusvoimien kanssa solmitun viisivuotisen sopimuksen arvo on 2,3 miljoonaa euroa. Solmitun sopimuksen myötä Insta toimittaa Puolustusvoimille korkean suorituskyvyn ja saatavuuden yhdysväyläratkaisut sekä ylläpitopalvelut.

Kokonaiskilpailutukseen sisältyi viisi kategoriaa, ja koko kilpailutuksen arvo viiden vuoden sopimuskaudella on noin 7 miljoonaan euroa. Insta osallistui kilpailutukseen Insta Yhdyskäytävä -ratkaisulla.

Turvallista tiedonsiirtoa eri turvaluokan verkkojen välillä

Insta Yhdyskäytävä on Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen hyväksymä ratkaisu, joka mahdollistaa tiedonsiirron eri turvallisuusluokkien verkkojen välillä. Insta Yhdyskäytävä koostuu Instan kumppanin datadiodista ja Instan kehittämästä yhdyskäytäväohjelmistosta.

Yhdyskäytäväratkaisu suojaa kriittisiä resursseja ja tietoja hyökkäyksiltä ja kyberuhilta ja helpottaa sertifioitujen ja suojattujen ympäristöjen ylläpitoa. Se mahdollistaa tietoturvapolitiikan mukaisen tiedonsiirron eri turvaluokan verkkojen välillä tarvittaessa useamman turvaluokan yli hallitusti ja luotettavasti. Ratkaisua kehitetään jatkuvasti vastaamaan vaativien asiakasympäristöjen tarpeita. Uusin, asiakastarpeisiin vastaava ominaisuus on selainpohjainen File Drop -käyttöliittymä, joka sujuvoittaa turvallista tiedonsiirtoa entisestään.

Lue lisää yhdyskäytäväratkaisuistamme

Insta on yksi Suomen merkittävimmistä kyberturvapalveluiden toimittajista.  Tarjoamme laaja-alaisesti kyberturvapalveluita konsultoinnista kyberhyökkäysten torjuntaan ja verkkoturvasta henkilöiden ja laitteiden turvalliseen digitaaliseen identiteettiin. Palveluihimme ja tuotteisiimme luottavat suuryritykset ja julkisen sektorin organisaatiot niin kotimaassa kuin maailmalla. Kyberturvallisuuden lisäksi Insta Group on teollisuusautomaation, teollisen digitalisaation ja puolustusteknologian osaaja, joka työllistää yli 1100 asiantuntijaa.