Open search

  Insta mukana virtuaalisilla Yrityspäivillä

  Suosittu rekrytointitapahtuma Yrityspäivät järjestetään tänä vuonna virtuaalisena. Pääset tutustumaan myös Instaan turvallisesti etäyhteydellä 4.2.2021. Uutisesta löydät kattauksemme päivään.

  Tutustu tapahtumaan

  Insta on mukana virtuaalisilla Yrityspäivillä 4. helmikuuta 2021. Tule mukaan kuuntelemaan ja nappaamaan mukaan uusia ajatuksia ja oppeja alaltasi sekä tietoa harjoittelumahdollisuuksistamme. Odotamme jo tapaamistasi!

  Insta takes part in virtual Yrityspäivät on the 4th of February, 2021. Meet us there to get up-to-date information about our trainee positions and get new ideas and knowledge about software development, automation engineering, and cyber security. We are looking forward to meeting you!


  Tietoiskut/Info blasts

  10-11 Automaatio- ja sähkösuunnittelu
  Tule kuuntelemaan tehtävistämme ja monipuolisista projekteista automaatio- ja sähkösuunnittelun parissa Insta Automationilla. Olemme automaation kokonaistoimitusten johtava asiantuntija Suomessa, ja meillä työskentelee erilaisissa tehtävissä yhteensä noin 500 asiantuntijaa aina suunnittelusta ja projektinjohdosta asennukseen ja keskusvalmistukseen. Meillä pääset aidosti oppimaan alallasi ja kasvamaan asiantuntijana johtotehtäviin asti!

  12-13 Ohjelmointi - Programming – DevOps FIN/ENG
  Ohjelmistokehityksen osaajamme avaavat työtään ja monipuolisia tehtäviä Insta DefSecillä ja Insta Digitalilla. Teemme töitä hyvin monipuolisissa ympäristöissä maanpuolustuksesta suomalaisen teollisuuden suuryritysten digitalisointiin. Tietoisku on osallistujista riippuen joko suomen- tai englanninkielinen.

  Our software development experts from Insta DefSec and Insta Digital will open up the projects and daily work in Insta. Available in English.

  14-15 Cyber security
  Installa työskentelee noin 100 asiantuntijaa kyberturvallisuuteen liittyvissä tehtävissä Insta DefSecillä, Insta Digitalilla ja Insta Secraysilla. Haemme ensi kesäksi useaa traineeta Insta DefSecille, jonka haastavista tehtävistä pääset kuulemaan tässä. Meillä voit löytää itsesi niin valkohattuhakkerina kuin kyberturvan asiantuntijanakin niin suomalaisten kuin kansainvälisten asiakkaiden parissa.

  Click here to join the meeting

  Asiantuntijapuheenvuorot/Expert presentations

  11-12 Vedenkäsittelyn automaation tulevaisuus - Samuli Järvenpää
  Oletko pohtinut, mitä tapahtuu käyttämällesi vedelle hanan takana? Tai miten automaatiosuunnittelulla voidaan vaikuttaa veden ja ympäristön puhtauteen Tampereella kotikulmillasi? Millaisia tulevaisuuden teknologisia ratkaisuja veden käsittelyyn liittyy? Samuli avaa näitä yleistajuisesti, mutta niin, että myös automaation opiskelijana voit napata ideoita ajattelun työkalupakkiisi.

  Samuli johtaa Installa Ympäristöön ja vesihuoltoon keskittyvää automaatiosuunnittelun yksikköä varmalla, asiantuntevalla ja huumorintajuisella otteella. Insta Automation on toteuttanut useita vedenkäsittelyn projekteja niin Tampereella kuin muualla Suomessa. Toimittamamme automaation piirissä asuu jopa kolme miljoonaa suomalaista.


  13-14 Cyber security in software development - Henry Haverinen
  Henkka on Insta Digitalin (silloisen Intopalon) perustajia, joka on tehnyt pitkän uran ohjelmistotuotannon ja tietoturvaratkaisuiden parissa. Henry tekee mielellään niin suurta numeroo kokonaisvaltaisesta tietoturvan huomioinnista ohjelmistoalalla, että on välillä aivan tukehtua pullaansa. Tässä pääset kuulemaan tietoturvasta muutaman joka koodarille tarpeellisen vinkin ja tärpin. Esitys pidetään tarvittaessa englanniksi.

  Henkka is one of the founding partners of Insta Digital (formerly known as Intopalo). He has a long career in software development and information security. As a true cyber security geek, Henkka is so enthusiastically preaching about the importance of cyber security in software development that he sometimes amazes also himself. Here he will spoil you with hacks and tricks that every developer should be aware of to make your code safe and sound. Available in English.


  Click here to join the meeting

  haverinen_jarvenpaa


  Pistäydy jutulle/Pop-in to chat

  10-13 - Recruitment and cyber security + software development
  Pop in and out to talk more with our junior professionals in software development and cyber security! They started as trainees themselves, so first-hand knowledge is available here. Our recruitment is also present, so you can ask about our positions and what we expect of our trainees. Handy career hints also guaranteed! Available in English.

  Pistäydy juttelemaan lisää meidän juniorimpien ammattilaisten kanssa ohjelmistotuotannon ja kyberturvallisuuden aloilta. He ovat itse aloittaneet meillä harjoittelijoina, joten pääset kuulemaan ensikäden tietoa, millaista on olla Installa harjoittelijana. Rekrytointimme on myös läsnä, joten voit kysyä niin avoimista paikoistamme kuin odotuksistamme harjoittelijoille. Takaamme, että jokainen saa ainakin yhden luodinvarman uraneuvon mukaansa!

  13-16 - Rekrytointi sekä automaatio- ja sähkösuunnittelu
  Pistäydy juttelemaan lisää meidän automaatiosuunnittelun juniorimpien ammattilaisten kanssa, jotka ovat itse aloittaneet meillä harjoittelijoina. Rekrytointimme on myös läsnä, joten voit kysyä niin avoimista paikoistamme kuin odotuksistamme harjoittelijoille. Takaamme, että jokainen saa ainakin yhden luodinvarman uraneuvon mukaansa!

  Click here to join the meeting

   

  Haluatko lisää tietoa jo ennen tapahtumaa?

  Tutustu Instaan työnantajana