Open search

  Insta liittyy Microsoft Partner Pledge -ohjelmaan edistämään teknologian positiivisia vaikutuksia yhteiskunnassa

  Insta on 21.12.2021 liittynyt mukaan Microsoft Partner Pledge -ohjelmaan. Tämän Tech for Good -ohjelman myötä sitoudumme edistämään teknologian positiivisia vaikutuksia yhteiskunnassa ja panostamaan yhä enemmän erityisesti ohjelman neljään osa-alueeseen:

  • digitaaliset taidot
  • monimuotoisuus
  • vastuullinen ja eettinen tekoäly
  • ympäristövastuu

  – Kyseessä on luontainen jatkumo Instan jo pitkään tekemälle yhteiskunnallisesti merkittävälle työlle. Henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden digitaalisten taitojen lisääminen sekä monimuotoisuuden tukeminen ovat enenevässä määrin huomiomme kohteena vuonna 2022, kertoo Antti Rasila, Instan Microsoft-yhteistyöstä vastaava johtaja.

  Myös ympäristövastuu on Installe historiallisesti tärkeä arvo, jota toteutetaan omassa toiminnassa sekä asiakkaiden kanssa.

  – On hienoa nähdä, miten yhteistyöllä ja teollisuuden älykkäillä ratkaisuilla saavutetaan merkityksellisiä toimenpiteitä. Vuonna 2019 teimme Boliden Harjavallan kanssa älykästä optimointia hyödyntävän ratkaisun, jolla saavutettiin merkittäviä parannuksia materiaalin käytössä ja päästöissä. Lukuisista muista esimerkeistä nostaisin esiin myös ympäristöjohtajuuteen sitoutuneen Kiillon kanssa yhteistyössä tehdyn projektin, jossa vastuullisuus edellä pystyimme parantamaan tuotannon tehokkuutta ja keräämään uudenlaista laadukasta dataa päätöksenteon tueksi. Näiden projektien kaltaista yhteistä osaamisen pääomaa toivomme myös Microsoft Partner -verkoston kanssa edistävämme, Rasila jatkaa.

  Hubspot-kuva

  Lisätietoja

  Antti Rasila

  LinkedIn