• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Uusi ohjelmistoversio InstaWahdista julkaistu

InstaWahti on Insta Automationin kehittämä, teollisuusautomaatioon integroituva älykkään raportoinnin ja kunnossapidon ohjelmistoperhe, jota ylläpidetään ja kehitetään jatkuvan kehityksen periaatteella.

Ohjelmistoperheestä on tammikuussa julkaistu uusi, käyttäjäystävällisyyden parantamiseen keskittynyt päivitys. Ylläpito- ja elinkaariasiakkaat saavat uuden version käyttöönsä vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana.

Ohjelmistoon tehdyt muutokset perustuvat asiakaspalautteen kautta saatuihin kehitystoiveisiin. Työnkulun tehokkuutta on lisätty yksinkertaistamalla käyttöliittymän valikoita ja järjestelemällä toimintoja uudelleen, ja ohjelmiston valikkona uudessa versiossa on Microsoft Office -tuotteista tuttu ribbon-valikkonauha.

Myös ohjelmiston visuaalista tyyliä ja värimaailmaa on uudistettu, minkä avulla on selkeytetty olennaisten toimintojen käyttöä. Dokumentinhallintaa on lisäksi helpotettu uusilla verkko-ominaisuuksilla.

Kiinnostavatko teollisuuden tarpeisiin suunnitellut ohjelmistot, jotka tukevat tehtaan tuottavuuden ja muiden avaintekijöiden seurantaa? Lue lisää:

Älykkään teollisuuden tuotteet ja ohjelmistot 

Jätä yhteydenottopyyntö

Lisätietoja

Arttu Hanhela