Open search

  Insta ja S&K Logistics Services allekirjoittivat laajennetun jakelusopimuksen

  Insta ja yhdysvaltalainen S&K Logistics Services (SKLS) ovat allekirjoittaneet laajennetun jälleenmyyntisopimuksen Instan ilmailutuotteiden ja -palveluiden globaalista markkinoinnista ja myynnistä. SKLS on ollut Instan jälleenmyyntikumppani vuodesta 2019 lähtien ja aiempi sopimus kattoi ensisijaisesti Yhdysvallat. Uuden sopimuksen myötä SKLS:n jakelu laajenee maailmanlaajuiseksi kansainvälisille kumppaneille sekä 93 ulkomaiselle asiakkaalle.

  Sopimus sisältää kahden Instan kehittämän lentovarusteen jälleenmyynnin: patentoitu hengitysilmamonitori, Insta Pilot’s Breath Air Monitor (IPBAM) sekä kypärään asennettavat Insta ANR (Active Noise Reduction) -vastamelukuulokkeet. Muita Instan kehittämiä ilmailutuotteita lisätään sopimukseen tarvittaessa. Markkinoiden parhaina pidetyt järjestelmät eivät vaadi integrointia tai muutoksia lentokoneeseen, ja ne voidaan helposti ottaa käyttöön missä tahansa konetyypissä ilman pitkiä sertifiointiprosesseja. Molemmat järjestelmät ovat tällä hetkellä operatiivisessa käytössä Suomen ilmavoimissa ja useat muut maat arvioivat ja testaavat toista tai molempia tuotteita.

  - On hienoa, että voimme tarjota näitä huippuluokan teknologioita globaalille asiakaskunnallemme, Ran Aviles, SKLS:n myyntijohtaja toteaa.
  - Turvallisuus ja innovaatiot ovat tärkeitä asiakkaillemme ja näin Instan mullistavat ilmailutuotteet ovat paremmin heidän saatavillaan.

  - Tämä uusi sopimus määrittelee selkeän ja tehokkaan työnjaon osapuolten välillä. SKLS keskittyy tuotteiden myyntiin ja markkinointiin ja Insta keskittyy enemmän tuotekehitykseen sekä teknisen tuen antamiseen SKLS:lle sekä sen asiakkaille. Tämä yhden luukun periaate on nyt saatavilla ympäri maailman, Tuure Hakavuori, ILS tuoteliiketoiminnan johtaja Instalta kertoo.

  Lue lisää ilmailutuotteistamme:

  IPBAM

   

  Insta ANR

  Lisätietoja

  Tuure Hakavuori