• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Insta ja Siemens vahvistavat yhteistyötään

Insta ja Siemens syventävät yhteistyötään älykkään teollisuuden digitalisaation ja vihreän siirtymän ratkaisuihin. Instan jatkuvasti kehittyvä osaaminen sähköistys-, automaatio- ja digitalisaatiohankkeista antaa mahdollisuuden tarjota teollisuuteen entistä kattavampaa palvelua ja toimituskyvykkyyttä hyödyntäen Siemensin teknologioita.

Suomalainen älykkään teollisuuden sähköautomaatio- ja digitalisaatioratkaisujen kokonaistoimittaja Insta on Siemensin sertifioima ratkaisupartneri (Solution Partner), jonka ekosysteemissä Siemens toimii johtavana teollisuusautomaation tuoteratkaisujen toimittajana. Sertifiointi on osoitus Instan vahvasta Siemens-teknologioiden osaamisesta. 

– Näemme kasvavana alueena vihreän siirtymän hankkeet, joissa Instan vahva sähkösuunnittelu- ja asennusosaaminen yhdessä datalla johtamisen osaamisen sekä Siemensin palveluratkaisujen kanssa luo meille ensiluokkaisen ratkaisukyvykkyyden, Instan Siemens-yhteistyöstä vastaava johtaja Rauno Mäkelä sanoo. 

 

Insta on jatkuvasti vahvistanut asemiaan sähköautomaatio- ja digitalisaatioratkaisujen kokonaistoimittajana, mikä luo hyvät edellytykset yhteistyön laajentamiselle. 

 

– Markkinoiden kohoavat vaatimukset tiedolla johtamisessa sekä tuotannon tietojärjestelmien kyvykkyydessä vaativat myös meitä kehittymään tuotevalikoimiemme osalta säilyttääksemme vahvan asemamme markkinoilla. Siemensin aktiivisuus ja teknologinen kyvykkyys läpi koko Instan toimintaympäristön antaa meille ja asiakkaillemme aivan uuden mahdollisuuden hyödyntää uusinta ja luotettua teknologiaa tavoitteidemme saavuttamiseksi, Rauno Mäkelä jatkaa. 

 

Instan ratkaisuosaaminen sekä Siemensin kansainvälinen tunnettuus ja laaja tuoteportfolio ovat perusta pitkäaikaiselle yhteistyölle ja sen jatkuvalle kehittämiselle. 

 

– Instan paikallinen asiantuntemus ja vastuullinen tapa tuottaa asiakasarvoa ovat kantava pohja entistä tiiviimmälle yhteistyölle. Asiakkaiden kasvavat ympäristö- ja laatuvaatimukset edellyttävät saumattomia, tietoturvallisia automaatio-, tuotannonohjaus- ja simulointijärjestelmiä. Jotta asiakkaamme voivat kasvattaa liiketoimintaansa vihreän siirtymän mukaisesti, tarvitaan kattavat verkostot sekä paikallista että globaalia osaamista. Kun kehitämme toimintaamme yhdessä, voimme palvella suomalaista teollisuutta entistä ketterämmin ja nopeammin, Siemensin strategisen ekosysteemihankkeen vetäjä Jukka Salo kertoo.   

 

Kuva: Siemens

Insta

Insta on luotettu, vahvojen arvojen suomalainen perheyritys ja kumppani älykkään teollisuuden, puolustuksen, ja kyberturvallisuuden asiakkailleen. Yhdistämällä huippuosaaminen ja älykäs teknologia kehitämme asiakkaidemme suorituskykyä ja tuloksellisuutta yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa. Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus ovat toimintakulttuurimme perusta. Meihin on lupa luottaa. insta.fi

Siemens Suomessa 

Siemens toimittaa ratkaisuja, palveluja ja tuotteita kiinteistöihin, älykkääseen sähköverkkoon sekä digitalisoituvaan teollisuuteen. Yhtiön tulevaisuuden menestys perustuu sähköistykseen, automaatioon ja digitalisaatioon.  Suomessa toimivia Siemens-yhtiöitä ovat Siemens Osakeyhtiö, Siemens Healthcare Oy, Siemens Energy Oy, Siemens Gamesa Renewable Energy Oy, Siemens Mobility Oy, Siemens Industry Software Oy ja Siemens Financial Services, sivuliike Suomessa. Siemens Osakeyhtiöllä on aluekonttorit Virossa, Latviassa ja Liettuassa sekä VIBECO Oy -niminen tytäryhtiö Suomessa. Siemens Osakeyhtiön liikevaihto Suomessa ja Baltiassa on noin 190 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 415. Siemens AG:n liikevaihto on 62 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 300 000. Siemens toimii 200 maassa. siemens.fi

Lisätietoja