Open search

  Insta ja NSION yhteistyöhön − tuloksena kattava tilannekuvaratkaisu

  Teknologiayhteistyön myötä asiakkaille on tarjolla edistyksellistä tilannekuvaa sekä nopeaa ja ajantasaista tiedonkulkua päätöksenteon tueksi.

  Insta ja NSION ovat aloittaneet yhteistyön tarjotakseen asiakkailleen edistyneen tilannekuvaratkaisun tulevaisuuden suorituskykytarpeisiin. Ratkaisu yhdistää teknologiaa molemmilta osapuolilta ja parantaa tehtäväkriittisten operaatioiden tehokkuutta. Ratkaisua on testattu suomalaisten turvallisuusviranomaisten yhteisharjoituksissa.

  NSIONin NSC3™-järjestelmällä lähetetään videota ja ääntä sekä hallitaan tilannekuvaa. Tehtäväpohjainen järjestelmä antaa valtuutetulle henkilöstölle kentällä mahdollisuuden kommunikoida ja jakaa tietoa suojatussa ympäristössä. NSC3™ mahdollistaa älykkäiden data-algoritmien etsivän uhkia ja muita poikkeavuuksia video- tai tietolähteistä.

  Insta Blue Aware™ on kevyt, skaalautuva ja monikäyttöinen verkkopohjainen tilannekuva-alusta. Se yhdistää tietoa eri datalähteistä ja esittää tiedon avulla jaetun ja yhtenäisen karttapohjaisen tilannekuvan verkkoselaimella ja mobiililaitteella. Alustaa voi käyttää tietokoneella ja mobiililaitteilla. Se soveltuu tiedon visualisointiin ja jakamiseen organisaatioiden sisällä tai niiden välillä ja tarjoaa täsmällistä tilannetietoa kaikille käyttäjille kentältä johtokeskuksiin. Sitä voidaan käyttää organisaation omilla palvelimilla tai julkisella pilvialustalla.

  – Tämän teknologiayhteistyön avulla voimme tarjota turvallisuusviranomaisille luotettavaa tilannekuvaa, joka on päätöksenteon ja optimoitujen operaatioiden ytimessä, sanoo Karri-Tuomas Salli Instalta.

  NSIONin ja Instan yhteiskonsepti on tehty vaativaan käyttöön tahoille, jotka työskentelevät puolustusalalla, valtion virastoissa, kaupungeissa ja kunnissa, ensihoitotehtävissä, tapahtumateollisuudessa, kriittisen infrastruktuuriin parissa ja muissa organisaatioissa. Yhteisratkaisu tarjoaa tilannekuvan, tehtävänhallinnan ja tiimin välisen viestinnän yhdessä paketissa. Ratkaisun avulla asiakkaat voivat parantaa tilannekuvaa reaaliaikaisella, laadukkaalla videokuvalla myös verkoissa, joiden kapasiteetti on rajattu.

  – Erilaisten tietolähteiden määrän kasvu vaatii laitteiden helppoa integrointia ja laajaa skaalautuvuutta. Yhdistetyt ominaisuudet auttavat asiakkaita parantamaan tilannekuvaa ja takaavat nopean ja ajantasaisen tiedonkulun. Tekoälyn reaaliaikainen hyödyntäminen auttaa keräämään olennaisen tiedon laajemmasta tietomassasta, kertoo Tomi Virtanen NSIONilta.

  IBA_NSC

   

  Insta

  Insta on luotettu, vahvojen arvojen suomalainen perheyritys ja kumppani älykkään teollisuuden, puolustuksen, ja kyberturvallisuuden asiakkailleen. Yhdistämällä huippuosaamisen ja älykkään teknologian kehitämme asiakkaidemme suorituskykyä ja tuloksellisuutta yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa. Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus ovat toimintakulttuurimme perusta. Instalaisia on yli tuhat ja meihin on lupa luottaa. www.insta.fi

   

  NSION

  NSION tarjoaa tilannekuvaratkaisuja, turvallisia viestintäkanavia sekä reaaliaikaista tiedonsiirtoa salatuilla alustoilla. NSION on perustettu vuonna 2017 ja sillä on vahva asiantuntemus, jota tukee yli 20-vuotinen tiivis yhteistyö johtavien tutkijoiden, kehittäjien, valmistajien ja toimittajien kanssa. www.nsiontec.com

   

  Lisätietoja

  Karri-Tuomas Salli