Open search

    Insta jäseneksi Wireless Innovation Forumiin

    Insta DefSec Oy on liittynyt jäseneksi Wireless Innovation Forumiin, langattoman viestinnän teknologioihin keskittyvään kansainvälinen organisaatioon. Organisaation jäseniä ovat mm. alan johtavat teknologiatoimittajat, laite- ja komponenttivalmistajat, tietoliikenneoperaattorit sekä tutkimuslaitokset. Yhtenä Wireless Innovation Forumin tavoitteena on LTE-pohjaisten langattomien tiedonsiirtoratkaisujen standardointi ja edistäminen uudella 3,5 GHz:n taajuusalueella (CBRS, Citizens Broadband Radio Service).

    ”Installa on yli 30 vuoden kokemus turvallisen identiteetin ratkaisuista. Tuotteemme digitaalisten varmenteiden hallintaan, Insta Certifier, toimii jo kymmenien LTE-verkkojen turvaratkaisun osana ympäri maailman. Lisäksi tuotamme varmennepalveluja alan johtaville verkkolaitevalmistajille sertifioidusta korkean turvatason palvelukeskuksestamme”, kertoo Instan tietoturvaliiketoiminnan johtaja Marko Hautakangas.

    ”Jäsenyys tarjoaa meille hienon mahdollisuuden päästä mukaan toteuttamaan seuraavan sukupolven tietoliikenneratkaisuja. Yhteistyö alan johtavien toimijoiden kuten Nokian ja Googlen kanssa on samalla osoitus onnistuneista strategisista panostuksistamme kyber- ja tietoturva-alan liiketoimintaan myös kansainvälisellä tasolla. Osallistuminen alan standardointiin ja teknologiakehitykseen takaa kykymme tarjota luotettavia turvaratkaisuja laitevalmistajille ja –operaattoreille myös tulevaisuudessa.”