Open search

    Insta Group Oy:n kyberturvallisuusjohtaja Jarno Limnéll siirtyy uusiin tehtäviin

    Insta Group Oy on riippumaton suomalainen perheyritys, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa yhä nopeammin kehittyvässä ja digitalisoituvassa maailmassa. Yhtiön kyberturvallisuusjohtaja Jarno Limnéll on päättänyt siirtyä uusiin tehtäviin yrityksen ulkopuolelle.

    Jarno Limnéll on tuonut vahvan panoksen Instan kyberturvallisuusosaamisen kehittämiseen. Jarno jää pois Instan toiminnasta päätettyään ottaa vastaan hänelle tarjotun uuden tehtävän. Haluan kiittää Jarnoa merkittävästä panoksesta Instan noustessa maan johtavien kyber- ja tietoturvatoimijoiden joukkoon, toteaa Henry Nieminen, Insta Group Oy:n toimitusjohtaja.

    On ollut ilo olla tässä kehityksessä ja menestystarinassa mukana, mutta nyt on osaltani aika siirtyä uuden työtehtävän pariin, toteaa Insta Group Oy:n kyberturvallisuusjohtaja Jarno Limnéll.

    Insta on kansainvälisesti arvostettu, turvallisen digitalisaation asiantuntijakumppani, johon on lupa luottaa. Yhtiön riippumattomuus, innovatiivinen tapa toimia, tutkitut ja turvalliset toimintatavat ja työkalut sekä ystävällinen asiakaspalvelu tekevät siitä halutun kumppanin asiakkaidensa keskuudessa sekä markkinajohtajan useilla toimialoillaan.  Insta on Suomen puolustusvoimien strateginen kumppani.