Open search

  Insta Group kasvattaa turvallisen digitalisaation osaamistaan ja ostaa Secrays Oy:n

  Insta Group Oy ostaa Secrays Oy:n osakekannan kasvattaen kyber- ja tietoturvatarjoamaansa palvelemaan asiakkaitaan entistä laaja-alaisemmin, erityisesti kyberturvajohtamisen alueella. Secrays Oy:n nimi muuttuu Insta Secrays Oy:ksi.

  Yrityskaupan myötä Insta Group jatkaa turvallisen digitalisaation strategian toteuttamistaan ja vahvistaa yli 1 000 henkilöä työllistävää konserniaan, jonka liikevaihto vuonna 2019 oli 131 miljoonaa euroa.

  Installa on yli 30 vuoden historia kyber- ja tietoturvaratkaisujen toteuttajana viranomaissektorille, kriittisen infran toimijoille, puolustussektorille ja teollisuusyrityksille sekä Suomessa että kansainvälisesti. Yhdistämällä voimamme Secrays Oy:n kanssa tarjoamamme laajenee kyberturvan konsultointipalveluissa. Asiakkaat hakevat näkemyksellistä kumppania kyberturvallisuuden johtamiseen sekä liiketoiminnan kehittämiseen ja häiriöttömään toimintaan. Turvallinen digitalisaatio koskettaa kaikkia finanssialasta teollisuuteen, toteaa Insta Groupin Executive Vice President Jari Mielonen.

  Ratkaisuillamme ja palveluillamme autamme asiakkaitamme ymmärtämään riskit ja tunnistamaan heikot kohdat, suojaamme asiakkaidemme kriittisiä resursseja sekä parannamme asiakkaidemme kyberturvallisuuden havainnointi- ja reagointikykyä. Insta Secraysin tarjoaman ydintä ovat kyber-, tietoturva- ja tietosuojakonsultointipalvelut. Secraysin asiantuntijat ja heidän osaamisensa ovat erinomainen vahvistus tarjoamaamme, kertoo Instan kyberliiketoiminnan johtaja Marko Hautakangas.

  Osana Instaa pystymme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaan liiketoimintaan entistä paremmin. Yrityskaupan myötä Instan vahva osaaminen turvallisen digitalisaation eri osa-alueilta—esimerkiksi datalähtöisestä liiketoiminnasta ja kyberhyökkäyksien havainnoinnista—tulee asiakkaidemme saataville, lisää Insta Secraysin Elina Niemimaa.

  Insta Group Oy on suomalainen teollisuusautomaation, teollisen digitalisaation, kyberturvan ja puolustusteknologian asiantuntijaorganisaatio. Vuonna 2019 Insta-konsernin liikevaihto oli 131 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 1000 asiantuntijaa.

  Insta Secrays Oy on kyber-, tietoturva- ja tietosuojakonsultointiin erikoistunut yritys. Secraysin kilpailuetu perustuu asiakkaiden liiketoiminnan ja toimintaympäristön ymmärtämiseen ja asiakkaiden liiketoimintaa tukeviin palveluihin.

  Lisätietoja

  Henry Nieminen

  LinkedIn