Open search

  Insta DefSec yhteistyöhön Forcepoint Ltd:n kanssa.

  Insta DefSec kehittää ja toimittaa kyber- ja tietoturvaratkaisuja ja -palveluita, jotka suojaavat asiakkaidemme kriittisiä resursseja sekä parantavat havainnointi- ja reagointikykyä.

  Insta on solminut yhteistyösopimuksen Forcepoint Ltd:n kanssa.
  Sopimus käsittää koko Forcepointin tuoteportfolion, mukaan lukien Next Generation Firewall ja Cloud Access Security Broker -tuotteet. Yhteistyö mahdollistaa Instan toimimisen Forcepoint tuotteiden jälleenmyyjänä Suomessa ja sen myötä voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajempia kokonaisuuksia turvakriittisten järjestelmien ratkaisujen toteuttamisessa.

  "Insta on käyttänyt Forcepointin palomuurituotteita yli 15 vuotta. Instan pitkä kokemus turvakriittisten järjestelmien suunnittelusta, toteuttamisesta ja ylläpidosta tarjoaa parhaan mahdollisen taustan toimia vaativien tietoturvaratkaisujen toimittajana", toteaa Forcepointin pohjoismaiden ja Baltian myyntijohtaja Roberta Mladenovic.

  Lue lisää Instan palomuuritarjonnasta

  Insta

  Insta Group Oy on perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1960. Vuosikymmenten mittaan Insta Group on laajentunut kansainvälisesti arvostetuksi korkean teknologian konserniksi. Yrityksen palveluksessa työskentelee yli 1100 huippuosaajaa.