Open search

  Insta DefSec tukee uutta Cyber Security Nordic -kyberturvallisuuspalkintoa

  Messukeskuksessa Helsingissä 10.–11.10. järjestettävässä Cyber Security Nordic -tapahtumassa jaetaan uusi 25 000 euron arvoinen kyberturvallisuusalan palkinto. Palkinnolla halutaan nostaa esille digitaalisen turvallisuuden tärkeys. Insta DefSec on rahoittamassa palkintoa yhdessä Suomen Messusäätiön, F-Securen ja Sähköturvallisuuden edistämiskeskuksen (STEK ry) kanssa.

  Cyber Security Nordic -palkinnon voi saada henkilö tai taho, joka on merkittävällä tavalla edistänyt kyberturvallisuusalan kehitystä, innovoinut alalle uusia toimintatapoja tai muuten toiminnallaan edistänyt kyberturvallisuutta ja alan tunnettuutta Suomessa ja globaalisti. Palkinnonsaajan päättää asiantuntijaraati, jossa on mukana Insta DefSecin kyberliiketoiminnan johtaja Marko Hautakangas.

  On upeaa olla mukana mahdollistamassa kyberturvallisuusalan kehitystä Suomessa. Haluamme edistää yhteiskunnan digitaalisten ratkaisujen turvallisuutta ja vahvistaa Suomen asemaa kyberturvallisuusalan edelläkävijöiden joukossa, sanoo Hautakangas.

  Insta DefSec on mukana Cyber Security Nordic -tapahtumassa myös yhteistyökumppanina kertomassa uusimmista kyber- ja tietoturvaratkaisuista.

   

  Tutustu tapahtumaan, lue Messukeskuksen tiedote ja ehdota palkinnonsaajaa.

  Insta DefSec Oy

  Insta DefSec Oy kuuluu suomalaiseen Insta Groupiin, jonka palveluksessa työskentelee yli 800 huippuosaajaa. Kyber- ja tietoturvallisuuden alueella ydinosaamistamme ovat turvallinen identiteetti ja verkkoturvallisuus sekä kyberturvallisuuden tilannetietoisuus. Asiakkaitamme ovat yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittiset organisaatiot, kuten finanssi-, tietoliikenne- ja energiasektorin yritykset, puolustushallinto ja muut viranomaiset. Tietoturvatuotteitamme on käytössä yli 50 maassa. www.insta.fi/palvelut/kyberturvallisuus

  Lisätietoja

  Marko Hautakangas