Open search

  Insta DefSec ja F-Secure sopineet yhteistyöstä

  Insta DefSec ja F-Secure ovat sopineet F-Secure Rapid Detection & Response Service -palveluun liittyvästä yhteistyöstä.

  Sopimuksen myötä Insta on F-Secure RDS -palvelun virallinen jälleenmyyjä ja channel partner Suomessa. F-Secure:n RDS-palvelu on kriittisten IT-järjestelmien suojaamiseen tarkoitettu edistyneiden kyberuhkien tunnistus- ja reagointipalvelu. 

  Poikkeamien havainnointi perustuu asiakkaan verkkoihin ja työasemiin asennettaviin sensoreihin sekä niiden tuottamaa dataa käsitteleviin edistyneisiin analytiikkatoimintoihin. F-Secure:n kyberturvaasiantuntijat monitoroivat asiakkaan kyberuhkia 24/7 ja auttavat reagoimaan edistyneisiin kyberhyökkäyksiin välittömästi.

  – F-Securen RDS täydentää mainiosti tarjoamaamme kyberturvallisuuden tilannetietoisuuden alueella. Yhdessä Instan tarjoamien keskitetty lokienhallinta sekä SIEM-ratkaisujen (Security Information and Event Management) ja SOC-palvelun (Security Operations Center) kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajemman palveluvalikoiman, toteaa Instan kyber- ja tietoturvaliiketoiminnan johtaja Marko Hautakangas.

  – Hyväkään päätelaitesuojaus yksinään ei enää riitä suojaamaan uusimmilta kyberuhilta. F-Securen RDS tarjoaa yhden markkinoiden edistyksellisimmistä palveluista kehittyneiden hyökkäysten nopeaan havaitsemiseen. Suomessa ja muualla asiakkaiden kiinnostus ratkaisuun kasvaa nopeasti. Vahvana turvallisuusalan toimijana Insta DefSec on meille tärkeä uusi RDS-kumppani, sanoo Petri Sonkeri, F-Securen Suomen myyntijohtaja.

   

   

  Insta DefSec Oy kuuluu 1960 perustettuun suomalaiseen Insta Groupiin, jonka palveluksessa työskentelee 1000 huippuosaajaa. Kyber- ja tietoturvallisuuden alueella kehitämme ja toteutamme ratkaisuja, jotka suojaavat asiakkaidemme kriittisiä resursseja sekä parantavat havainnointi- ja reagointikykyä.

  Ydinosaamistamme ovat turvallinen identiteetti ja verkkoturvallisuus sekä kyberturvallisuuden tilannetietoisuus. Toteutamme ratkaisumme omiin tai teknologiakumppaneidemme tuotteisiin pohjautuen. Kaikki ratkaisut ovat saatavissa myös palveluna.

  Asiakkaitamme ovat yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittiset organisaatiot, kuten finanssi-, tietoliikenne- ja energiasektorin yritykset, puolustushallinto ja muut viranomaiset. Tietoturvatuotteitamme on käytössä yli 50 maassa.

  Lisätietoja

  Marko Hautakangas