Open search

  Insta mukaan CA/Browser-foorumiin

  Insta on hyväksytty mukaan Certification Authority Browser (CA/Browser)-foorumiin, jonka tehtävänä on määritellä kansainväliset suositukset ja käytännöt varmenteille sekä niiden käytölle. Foorumiin kuuluvat merkittävimmät selainvalmistajat, käyttöjärjestelmien valmistajat ja CA (Certification Authority)-toimijat. Insta on mukana Server Certificate- ja Code Signing Certificate -työryhmissä. Foorumin myötä CA-sovelluksemme Insta Certifier vastaa asiakkaidemme tarpeisiin jatkossa entistä paremmin.

  – Insta Certifierin ja PKI-palveluidemme kehityksessä seuraamme vaatimuksia, mukaudumme niihin ja toteutamme ne siten, että asiakkaamme voivat tuottaa vaatimusten mukaista palvelua esimerkiksi myöntäessään TLS-varmenteita julkisille palveluille. Tärkein syy liittyä CA/Browser-foorumiin ovat asiakkaamme. Foorumin jäsenenä huolehdimme siitä, että saamme jatkossakin tiedon CA/Browser-foorumin tulevista vaatimuksista mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja pystymme huomioimaan ne palveluidemme ja tuotteidemme kehityksessä, kertoo teknologiajohtaja Tatu Männistö Instalta.

  Insta Certifier on luotettava kokonaisratkaisu digitaalisten varmenteiden hallintaan korkeaa turvatasoa ja pitkää elinkaarta edellyttäville organisaatioille. Sen käyttökohteita ovat esimerkiksi pankkien ja operaattoreiden varmennepalveluympäristöt, yritysten tietoliikenneverkkojen turvaratkaisut sekä valtionhallinnon varmennepalvelut.

   

  Lisätietoja

  Juha Luukkanen