Open search

  Insta Automation on ylläpidon ja elinkaaripalveluiden monialainen osaaja

  Insta Automation Oy on Suomen johtava vesihuollon automaation ja sähköistyksen ylläpitäjä. Insta on vastannut laitteiden ja järjestelmien elinkaaresta vaativissa olosuhteissa jo lähes 20 vuoden ajan. Toiminta on laajentunut vesihuollosta vuosien varrella myös elintarviketeollisuuteen, energiantuotantoon sekä näyttämömekaniikkaan.

  A-Rehu Oy pitää Koskenkorvan ja Varkauden tehtaiden automaatiojärjestelmänsä kunnossa Instan ylläpitosopimuksen avulla. Sopimuksella pystytään vastaamaan asiakkaiden asettamiin tiukkoihin laatuvaatimuksiin ja tuotannon sujuvuuteen ilman ylimääräisiä tuotantokatkoja. Insta takaa iA Support -pilvipalvelun avulla asiakkaan käyttö- ja kunnossapitohenkilöstölle jatkuvan ja ajantasaisen työn seurannan, dokumentointipalvelun ja yhteydenpidon.

  Kuopion kaupunginteatterin ja Musiikkikeskuksen näyttämömekaniikan järjestelmien ylläpito- ja elinkaaripalvelut sovitettiin ja yhtenäistettiin toisiaan tukeviksi samaan sopimukseen vuonna 2018. Erityistä ammattiosaamista vaativan näyttömekaniikan ja sen ohjausjärjestelmän huolto- ja ylläpitotoimenpiteet hoidetaan läheltä asiakasta Instan Kuopion toimipisteestä.

  Insta tarjoaa asiakkaidensa tarpeita vastaavan kokonaisuuden ohjelmistoja, järjestelmiä ja tuotteita. Instan tarjooma auttaa asiakkaitamme seuraamaan, kehittämään ja ylläpitämään tuottavuutta, turvallisuutta, käytettävyyttä ja muita toiminnan avaintekijöitä. Jatkuvasti kehittyvät Instan digitalisaation ratkaisut keräävät, yhdistävät ja analysoivat tietoa, jolloin ylläpitoon liittyvien kustannusten ennakointi ja optimointi helpottuvat.

  Lue lisää kunnossapito- ja ylläpitopalveluistamme

  Lisätietoja

  Janne Niiranen

  LinkedIn