Open search

  Lupa luottaa jo 60 vuoden ajan

  Perheyhtiömme viettää 60-vuotisjuhlavuotta. Katsomme tulevaan luottavaisin mielin toimien jatkossakin turvallisen ja kilpailukykyisen yhteiskunnan hyväksi – asiakkaidemme luotettuna kumppanina.

  Alkanut vuosi on Installe merkityksellinen, sillä vuosi 2020 on Instan 60-vuotisjuhlavuosi. Perheomisteisen yhtiön menestyksekäs tarina alkoi vuonna 1960, kun Finn Mattsson yhtiökumppaneineen perusti teollisuuden instrumenttiasennuksiin erikoistuneen yrityksen.

  Perheyhtiön arvojen mukaisella toiminnalla sekä asenteella Insta on vuosikymmenten saatossa laajentunut ja kehittynyt markkinajohtajaksi edustamillaan toimialoilla. Tänä päivänä Insta on yli tuhannen hengen teknologiakonserni ja turvallisen digitalisaation edelläkävijä.

  Olemme olleet asiakkaidemme luotettu kumppani 60 vuoden ajan, ja matka jatkuu edelleen kohti uusia yhteisiä onnistumisia. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen ja innovointiin varmistaaksemme asiakkaidemme kilpailukyvyn myös tulevaisuudessa. Kumppanuus asiakkaidemme kanssa perustuu keskinäiseen luottamukseen, jonka myötä mottomme Lupa luottaa on syntynyt.

  Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus ovat yrityskulttuurimme kivijalka, jonka pohjalle strategiamme rakentuu myös tulevaisuudessa ja toimimme jatkossakin turvallisen ja kilpailukykyisen yhteiskunnan hyväksi.

  Myös perheyhtiön historia kantaa tulevaisuudessa. Jatkamme perheyhtiönä kolmannen sukupolven ollessa yhtiön toiminnassa jo tiiviisti mukana.

   

  Insta – Lupa luottaa