Open search

  Digitaalista tietoturvaa ja informaatioylivoimaa

  Haluamme olla suomalaisen yhteiskunnan turvallisuuden varmistaja yhdessä asiakkaidemme kanssa sekä kansainvälillä markkinoilla edistyksellinen ja innovatiivinen kumppani, kertoo Insta DefSecin varatoimitusjohtaja Jari Mielonen tuoreessa Pirkanmaan Talous 2018 -julkaisussa.

  – Insta DefSecillä on perheyrityksen tarina ja sen juuret sijoittuvat Pirkanmaalle. Se, että olemme paikallinen toimija Pirkanmaalla, on meille siis myös arvovalinta ja olemme identiteetistämme ylpeitä. Toki sijainnillemme on myös rationaalinen peruste, on ollut hyvä olla lähellä asiakasta, Jari Mielonen perustelee.

  Insta DefSecin erityisosaamisalueita ovat johtamis- ja tilannekuvajärjestelmät, kansalliset ja kansainväliset kyberturvallisuusratkaisut identiteetin ja verkkoturvallisuuden hallintaan, sekä data-analytiikan ja keinoälyn hyödyntäminen johtamisessa tietomassojen avulla. Insta DefSec on puolustusvoimien strateginen kumppani, jonka lisäksi asiakassegmenttejä ovat viranomaiset, kriittisen infrastruktuurin toimijat sekä teollisuuden digitalisaation edelläkävijät.

  Vahvaa turvallisuusosaamista viedään myös maailmalle

  Mielosen mukaan suomalainen turvallisuusalan osaaminen on arvossaan myös maamme rajojen ulkopuolella.

  – Osaamistamme hyödynnetään monin eri tavoin kansainvälisissä yhteyksissä ja olemme mukana useissa hankkeissa. Kansainvälistymisen kautta tapahtuva kasvu on keskeinen strategiamme ajuri ja kehitämme liiketoimintojamme usealla rintamalla kansainvälisille markkinoille, Mielonen avaa.

  Lue koko artikkeli Pirkanmaan Talous 2018 -julkaisusta.