Open search

  Ari Parviainen Instan turvallisuusjohtajaksi

  MBA Ari Parviainen on nimitetty Insta Group Oy:n  turvallisuusjohtajaksi. Perehdytys tehtävään alkaa 1.6.2020 ja Parviainen ottaa tehtävän vastaan viimeistään 1.9.2020. Tällä hetkellä Parviainen työskentelee turvallisuusasiantuntijana Insta Digital Oy:ssä kriisinhallinta- ja viestintäharjoitepalveluita asiakkaille tuottavassa tiimissä.

  Aikaisemmin Parviainen on työskennellyt Googlen turvallisuuspäällikkönä Data Centerissä Haminassa sekä Helsingin poliisilaitoksella ja Keskusrikospoliisissa pääosin ammattimaisen ja järjestäytyneen rikollisuuden torjuntatehtävissä vanhempana rikoskonstaapelina sekä rikosylikonstaapelina.

  Parviaisen laaja-alainen turvallisuusalan kokemus sekä viranomais- että yksityiseltä puolelta yhdistettynä turvallisuusalan korkeakoulututkintoon luo hyvät lähtökohdat uuden tehtävän menestykselliseen hoitamiseen.

  Parviainen on uudessa tehtävässään Instan laajennetun johtoryhmän jäsen ja hän raportoi konsernin toimitusjohtajalle.

  Nykyinen turvallisuusjohtaja Tero Leppänen siirtyy Insta DefSec Oy:n Cyber Security –yksikköön myynti- ja asiakastehtäviin. Leppäsen uusi titteli on Director Business Development, CS. Uudessa tehtävässään Leppänen tuo CS-yksikköön vahvan turvallisuusalan kokemuksensa turvallisuuspalveluidemme ja –ratkaisujemme asiakastoimituksiin ja myynnin kehittämiseen.