Open search

  Älykästä kunnossapitoa, kyberturvaa ja simuloituja prosesseja Ylläpitopäivillä

  Instan ylläpitosopimusasiakkuus tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa päivystys-, etäyhteys-, ylläpito- ja elinkaaripalvelua. Asiakkuuteen kuuluu olennaisesti koulutus, kuten kesäkuussa Villa Härmälänrannassa järjestetyt Ylläpitopäivät. Tavoitteena oli paitsi tehdä katsaus sovellusten uusiin ominaisuuksiin ja kehitysaskeleisiin, miettiä yhteistyötä ja järjestelmien kehitystä yhdessä asiakkaiden kanssa. Aurinkoinen päivä keräsi yhteen vesihuollon ja teatterialan toimijoita usealta paikkakunnalta.

  Kävimme läpi edistynyttä analytiikkaa ja uudenlaisia datalähteitä raportoinnissa sekä ylläpitosopimusasiakkaiden viestintä- ja dokumentinhallintaohjelmisto iA-Supportin uusia elinkaariajattelua täydentäviä ominaisuuksia. Tutustuimme alueellista kulutusta seuraavaan ja ennakoivaan InstaWahti Flow -ohjelmistoon ja teatteriasiakkaiden tarpeisiin kehitettyyn langattomaan ohjaimeen.

  Pohdimme digitaalisen kaksosen mahdollistamia käyttötarkoituksia ja hyötyjä sekä yleisellä tasolla että Tampereen seudun vesilaitostoimijoiden kanssa yhteistyössä tehtävään tutkimushankkeeseen liittyen.

  Teimme myös perusteellisen katsauksen turvalliseen digitalisaatioon käsittelemällä kyberturvallisuutta uhkien, hyvien käytäntöjen ja riskejä vähentävien ratkaisujen näkökulmasta. 

  Iltapäivällä asiakkaat saivat jakaa kokemuksiaan ja vahvuuksiaan yhteisessä ryhmätyössä, jonka aiheena oli ylläpitotoiminnan kehittäminen asiakasnäkökulmasta.