Insta DefSec

Johtavaa suomalaista puolustus- ja turvallisuusteknologiaa

Huippuosaamista ja teknologiaa

Insta DefSec Oy tarjoaa kotimaisille ja kansainvälisille asiakkailleen ratkaisuja ja palveluja verkkokeskeisiin johtamis-, tietoliikenne- ja koulutusjärjestelmiin sekä sähköisen liiketoiminnan verkottumiseen ja vahvaan tietoturvaan. Tuotamme lisäksi puolustus- ja turvallisuusviranomaisille kriittisten järjestelmien integrointi- ja ylläpitopalveluja.

Turvallisuutta ja tehokkuutta

Teknologiaratkaisumme mahdollistavat asiakkaillemme uudenlaisten toimintamallien hyödyntämisen, viranomaisyhteistyön, kansainvälisen yhteensopivuuden, paremman tilannetietoisuuden ja suorituskyvyn sekä varmistavat erittäin korkean tietoturvallisuuden. Huippuosaaminen ja -teknologia yhdistettynä sertifioituun (ISO 9001 ja AQAP 2110) toimintaprosessiimme asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa on varmistanut Insta DefSecille useiden ratkaisujen markkinajohtajuuden Suomessa.

Luotettavaa kumppanuutta

Huippuosaaminen ja -teknologia yhdistettynä sertifioituun (ISO 9001 ja AQAP 2110) toimintaprosessiimme on varmistanut Insta DefSecille useiden ratkaisujen markkinajohtajuuden Suomessa. Insta DefSecin asiakkaita ovat puolustusvoimat, turvallisuusviranomaiset, valtionhallinto, julkishallinto, korkeaa turvallisuustasoa vaativat yritykset, kriisinhallintaorganisaatiot sekä kansainväliset järjestelmätoimittajat.